ANNONCE:

Bitcoin i ny eksplosion op – sådan kommer du selv med

Skeptikerne græder, imens entusiasterne gnider sig i hænderne. Kryptovalutaen bitcoin et helt ustoppelig og laver i disse uger konstant nye kursrekorder. Havde du købt for 10.000 kroner bitcoin for 5 år siden, ville du i dag kunne kalde dig millionær, og havde du købt for 10 år siden, ville du i dag kunne inkassere over 200 millioner kroner.

For få år siden var det vanskeligt for almindelige danskere at investere i bitcoin. Men sådan er det ikke længere. Handelsplatformen Markets tilbyder nu spekulation i bitcoin og andre kryptovalutaer på en tilgængelig måde via såkaldte CFD-kontrakter, og den nyeste udvikling har fået millioner af almindelige mennesker over alt i verden til at investere i bitcoin.

I de seneste måneder er kursen steget yderligere næsten 100%, og de nyeste stigninger skyldes blandt andet, at mangemilliardæren Elon Musk har meddelt, at hans selskab har købt for 9,3 milliarder kroner bitcoin. Elon Musk ejer elbil-giganten Tesla og raket-virksomheden SpaceX, og hans opkøb af bitcoin ses som en kæmpe blåstempning af den virtuelle valuta.

Se denne instruktionsvideo om, hvordan du investerer i kryptovalutaen:

 

Du kan skrive dig op til handelsplatformen Markets her og komme i gang.

Markets er en reguleret broker, der har alle tilladelser i orden til at drive broker-virksomhed i Danmark og resten af EU, og det er en god sikkerhed at have, når du investerer i kursudviklingen på bitcoin.

Om Markets

Handelsplatformen Markets tilbyder nu spekulation i bitcoin og andre kryptovaluter på en tilgængelig måde via såkaldte CFD-kontrakter. Hos Markets bør du vælge den kontrakt, der blot hedder BITCOIN, hvis du ikke har så meget erfaring (se ovenstående video). På den måde handler du med mindre risiko i forhold til gængse, gearede CFD’er.

null
Hvis du selv vil prøve kræfter med bitcoins, kan du gøre det hos Markets. Foto: Pexels.com

Hvis man investerer i bitcoin lige nu, følger man i rækken af en lang række verdenskendte rigmænd og internationale gigant-virksomheder. Den dynamiske kryptovaluta er i høj kurs, og nogle af verdens allerstørste firmaer har endda varslet, at de vil købe endnu flere bitcoins. Der er altså tro på, at de kan blive endnu mere værd i fremtiden.

Et foreløbigt prismål på 55.000 dollars for en bitcoin virker ifølge mange eksperter i den grad realistisk i 2021, og måske endda en smule konservativt. Både med hensyn til udbud, efterspørgsel og samlet udbredelse ser det ud til at være tale om tendenser, som vil fortsætte i lang tid fremover. Man kan dog være relativt sikker på, at det ikke bliver en lige vej op til en yderligere fordobling i prisen. Der vil givetvis komme voldsomme korrektioner undervejs og kommer man ind på det forkerte tidspunkt, kan man sagtens tabe en del af sin investering.

Det rokker dog ikke ved, at mange af verdens rigeste mænd i øjeblikket åbenbart har en klippefast tro på bitcoin.

Åbn en konto hos Markets og kom i gang med at investere med det samme

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Markets.

markets.com - logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?