ANNONCE:

Nyhed: Smuk og kraftig bærbar til de kreative

Der er godt nyt de til de kreative professionelle, som i deres arbejde med eksempelvis video, billeder, lyd og krævende programmer gerne vil have masser af ydeevne i et smukt design

Indtil nu har det været en almen antagelse, at bærbare computere er fine nok til mails og mindre programmer, men at de ofte må give fortabt, når det kommer til de virkeligt krævende opgaver såsom rendering og redigering af video og grafik.

Men sådan er det ikke længere, hvor MSI’s Creator Z16 sætter nye standarder for, hvor mange kræfter, der kan være i en smukt designet bærbar. På trods af sine blot 15,9 millimeters tykkelse er MSI Creator Z16 nemlig en særdels kraftig maskine skræddersyet til kreative indholdsskabere.

Tidligere var MSI’s computere rettet mod high-performance- jobs, og de var derudover populære hos gamerne. Det gjorde det til tider svært at hamle op med de helt store konkurrenter på markedet, men MSI har siden været under en vild udvikling med hver ny generation af computere, de har skabt. Med den nye Creator Z16 kulminerer udviklingen i MSI’s mest cool, luksuriøse og kort sagt bedste kreative laptop nogensinde.

Og det er ikke for meget at sige, at MSI Creator Z16 er computeren, hvor æstetik møder teknologi.

null
Ingen kreative opgaver er for store til den kraftfulde og flotte MSI Creator Z16. Foto: MSI

Konkret betyder det, at du med den stilfulde MSI Creator Z16 får langt større kreativ frihed med flere muligheder og mindre ventetid på bl.a. rendering, hvilket tilsammen giver dig mere tid til det, du er bedst til: Nemlig at arbejde kreativt, hvad enten dit professionelle virke er med video, grafik, lyd, animationer eller billeder.

Det er både smart og vigtigt, særligt set i lyset af de store arbejdsmæssige forandringer, vi ser for tiden, hvor tanken om én fast kontorplads for mange er fortid, og den bærbare computer derfor skal kunne løse ens primære arbejdsopgaver, hvor som helst, når som helst.

Og det stiller ikke alene krav til ydeevnen, men også til designet, der skal matche de krav til æstetik, som mange professionelle brugere har i dag.

Du kan selv købe MSI Creater Z16 lige her

Power og smukt design
For MSI, der blandt gamere er kendt for lave markedets bedste og kraftigste spilcomputere, har opgaven derfor været at skabe en smuk og stilfuld bærbar, der uden problemer kan rendere 3D-grafik, VR og video, modellere 2D-grafiker samt køre Photoshop og andre krævende programmer.

Og det er i den grad lykkedes med MSI Creator Z16, der er CNC-fræset ud i et stykke aluminium, der på samme tid giver et ultratyndt look med elegante kurver på siderne samt stor hårdførhed.

null
Du kan glæde dig til en fremragende skærmoplevelse med Creator Z16. Foto: MSI

Den bærbare Creator Z16-computer er dertil udstyret med topmoderne komponenter, der leverer fremragende ydeevne til alle dine kreative opgaver og processer. Maskinen er drevet af en octa-core Intel Core i9-11900H-processor, imponerende 32 GB DDR4-3200 RAM, en 1 TB M.2 SSD-lagerplads og et NVIDIA GeForceRTX 3060-grafikkort, der gør den designet til at føre din kreativitet ud i livet. På trods af de mange computerkræfter er computeren ganske lydsvag, og hele herligheden vejer blot 2.2 kg, hvilket gør den let at have med på farten. 

Special-version på vej

Udover den i forvejen fremragende standardmodel, kan du også glæde dig til en special-version af MSI Creator Z16. Den er lavet i samarbejde med den kendte designer Hiroshi Fujiwara, der er kendte for sin betydning for streetwear og designbrandet Fragment. Sammen lancerer MSI og Hiroshi Fujiwara modellen MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition.

Hiroshi Fujiwara har samarbejdet med alt fra de mest luksuriøse bilmærker til nogle af verdens største mode-brands. Nu har han sat sit berømte aftryk på den spritnye MSI Creator Z16.

Visualisér dit arbejde med det fantastiske MiniLED-display og udlev din kreativitet i virkelighedstro billeder. Bliv en del af en ny mode-trend!

null
Creator Z16 byder på et stilrent - og samtidig praktisk - design. Foto: MSI

Det gyldne snit på skærmen
For at sikre, at du netop har de bedste arbejdsbetingelser, er skærmen på MSI designet efter princippet om det gyldne snit i formatet 16:10, der udover at give 11 procent mere skærmplads sammenlignet med standardskærme, også sikrer dig den mest harmoniske og komfortable visuelle oplevelse.

Skærmen har desuden touch funktion og kan ligges fladt ned, så du nemt kan dele og vise dit arbejde til andre, når I sidder ved bordet.

Dertil er den 16 tommer store skærm udstyret med førsteklasses farvenøjagtighed med True Pixel-display og QHD+-opløsning, der giver dig mulighed for at arbejde med dine kreative projekter med professionel præcision uanset, om du sidder mørkt eller i dagslys, indenfor eller udenfor.

Oplev selv MSI Creator Z16 ved at klikke her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med MSI.

ALogo - MSI.jpg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?