ANNONCE:

Ny bærbar gør dig klar til metaverset

Det moderne arbejdsliv sætter store krav kræfterne i din bærbare computer. Den udfordring kommer MSI nu med svaret på i form af modellen Z16P, der sætter nye standarder for, hvor mange kræfter, der kan være i en smukt designet bærbar. Og så gør den dig klar til metaverset.

Hvad ville du sige til at rejse jorden rundt i luftballon, holde arbejdsmøder på en smart klub i Los Angeles eller køre mountainbike i Canada?

Og alt sammen uden at forlade din stue?

Fremtidens metaverse, der er baseret på virtual reality, er endnu kun på trapperne, men inden længe vil nye muligheder for oplevelser i et helt nyt digitalt og online univers være tilgængelige.  

Det kræver bare, at både du og din bærbare er klar til nye eventyr.

Forventninger til metaversets fremtidige betydning og muligheder kan ikke understreges nok, hvorfor det netop er vigtigt at være klar til at hoppe på det virtuelle-tog, når det ankommer.

Og hos MSI er man netop klar over, at den fremtid også sætter krav til de bærbare computere, der skal understøtte rejsen ind i metaverset.

Derfor er du med deres nye topmodel, Z16P, sikret kræfter nok til, at metaverset uden problemer kan køre på din computeren.

Find den lækre nye MSI-computer her.

 

Den helt nye og super kraftfulde MSI Z16P gør dig klar til metaverset - og meget andet. Foto: MSIDen helt nye og super kraftfulde MSI Z16P gør dig klar til metaverset - og meget andet. Foto: MSI  

Nye krav til fremtiden
Den teknologiske udvikling sætter nemlig hele tiden nye krav til, hvor mange kræfter vores barbare computere skal have for at kunne følge med. Og for at gøre dig selvstændig og effektiv i dit arbejde, naturligvis.

I takt med computerprogrammernes udvikling og muligheder, er det derfor afgørende, at du bliver styrket fremfor begrænset af din bærbare computer.

Udover adgangen til metaverset gælder det ikke mindst arkitekter, ingeniører og andre professionelle, der arbejder med tunge design- eller redigeringsprogrammer.

Og det ved de om nogen hos MSI, der er førende inden for brugervenlige og kraftige bærbare i smukt design målrettet arbejde. Derfor er deres nyeste model Z16P også markedets måske bedste bud på en æstetisk bærbar med muskler nok til selv de mest krævende opgaver.

Du kan købe Z16P lige her.

 

MSI Z16P er perfekt til ingeniører, arkitekter og andre med krævende designarbejde. Foto: MSIMSI Z16P er perfekt til ingeniører, arkitekter og andre med krævende designarbejde. Foto: MSI  

Z16P er således en ny og opdateret version af den populære model Z16, der kom på markedet sidste år. Ligesom sin forgænger er Z16P en stilfuld bærbar, der uden problemer kan rendere 3D-grafik, VR og video, modellere 2D-grafiker samt køre Photoshop og andre krævende programmer.

Til forskel fra sin forgænger har Z16P bl.a. fået et endnu kraftigere grafikkort, nemlig Nvidia GeForce RTX 3080 Ti laptop-GPU, og med den nyeste og kraftigste 12. generations Intel® Core™ i9 CPU kan du være sikker på, at det ikke er manglen på computerkræfter, der holder dig tilbage.

Vil du opdage kraften i MSI Z16P? Find den her.

Energi til effektivitet
Når du arbejder med tunge programmer sikrer Z16P’s effektive strømforsyning desuden masser af energi til maskinen, og arbejder du med mindre kraftige programmer, kan maskinen oplades via Thunderbolt-porten for ekstra levetid og større effektivitet.

Dog kan du sagtens arbejde uden en ekstern strømkilde, da maskinen har et særdeles kraftig og langtidsholdbart batteri, der kan holde Z16P kørende hele dagen og mere til.

Læs mere om computeren her.

For at sikre, at du netop har de bedste arbejdsbetingelser, er skærmen på MSI designet efter princippet om det gyldne snit i formatet 16:10, der giver 11 procent mere skærmplads sammenlignet med standardskærme.

Dette design sikrer dig dermed den mest harmoniske og komfortable visuelle oplevelse samtidigt med, at du har det bedste overblik over dit arbejde.

Skærmen har desuden touch funktion og kan ligges fladt ned, så du nemt kan dele og vise dit arbejde til andre, når I sidder ved bordet.

Toplækkert design og fantastiske funktioner. Det finder du i MSI's nye Z16P. Foto: MSIToplækkert design og fantastiske funktioner. Det finder du i MSI's nye Z16P. Foto: MSI  

Og så er den smuk: Z16P er fræset ud i ét stykke aluminium, der giver et ultratyndt look (19 mm i højden) med elegante kurver på siderne samt stor hårdførhed.

Gå på opdagelse i den lækre MSI Z16P - find den her.

På trods af sine mange computerkræfter er Z16P desuden utrolig lydsvag, og så vejer den blot 2.39 kg, hvilket gør den ganske let at have med på farten og på rejsen. Og ikke mindst ideel til turen ind i det kommende metavers!