ANNONCE:

Digital betalingsløsning: Gør det komplicerede mere simpelt

Brugen af digitale betalingsmetoder er i kraftig vækst, hvilket udfordrer mange forretningers eksisterende betalingsløsninger. Men Loomis Pay tilbyder en løsning der gør det simpelt for både kunden og forretningen.

En typisk restauratør er i dag nødt til have syv-otte forskellige udbydere til betalingsmetoder, service og software for at kunne følge med. Og i det virvar af aftaler kan man nemt miste overblikket over, hvor meget man egentligt betaler for de mange løsninger. Og det kan hurtigere blive dyrere, end det behøver.

Men sådan behøver det ikke være. Virksomheden Loomis, der er bedst kendt som en førende spiller inden for kontanthåndtering, har nemlig udvidet deres forretning med én samlet og prisvenlig betalingsløsning kaldet Loomis-Pay.

Læs mere om Loomis-Pay her og se, hvilken løsning, der passer bedst til netop dine behov.

null 

Alt er samlet

Loomis-Pay er en moderne alt-i-en betalingsmetode, der gør det muligt for kunder at betale med alt fra kontanter over betalingskort til mobil-wallets som Apple- og Google Pay. Og alt er samlet i én kontrakt.

Med Loomis-Pay behøver tjeneren desuden kun én håndholdt POS-terminal til både bestillinger og betalinger, hvilket sparer tid og øger omsætningen. Hele formålet med Loomis Pay er da også, at du som restauratør eller forretningsdrivende kan sælge mere, øge effektiviteten og få værdifulde indsigter i din omsætning.

Eksempelvis kan du nemt få overblik over alle dine salg listet op på tidspunkter, dage og ansatte, så du kan optimere din forretning.

Loomis-Pay er skalérbart alt efter dine behov, og du kan vælge at placere en stationær POS på disken, eller tage imod ordrer og betalinger med håndholdte POS-terminaler. Uanset, hvilke løsning du vælger, holder Loomis Pay styr på både betalinger, lagerstyring, omsætning, bordbestillinger og take-away ordrer.

Læs mere om Loomis-Pay her og se, hvilken løsning, der passer bedst til netop dine behov.

null 

Løsninger til dit behov
Er du eller din revisor træt af at skulle overføre regnskaberne manuelt, kan du se frem til at slippe for arbejdet. Loomis-Pay overfører nemlig alle betalinger automatisk til det medfølgende digitale kasseapparat, hvorfra du nemt kan overføre dagens omsætning elektronisk til dit økonomisystem. På den måde har du hele tiden overblik over din omsætning, moms og cash flow.

Har du behov for det, tilbyder Loomis-Pay også, at din kontantbeholdning bliver hentet, og du får byttepenge til kassen, så du slipper for den ofte lange tur til banken. Pengeskabet til dette leverer Loomis naturligvis også, og pengene overføres til din konto hurtigt og nemt.

Læs mere om Loomis-Pay her og se, hvilken løsning, der passer bedst til netop dine behov.

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Loomis Pay.

Logo.jpeg 

Hvad er annoncørbetalt indhold?