ANNONCE:

Vild med Shu-Bi-Dua? Her er årets julegave!

Mangler du den perfekte julegave til musikelskere og fans af Shu-Bi-Dua, skal du ikke lede længere. SHU-BI-DUA – The Musical spiller nemlig i Tivolis Koncertsal fra den 2. februar, og de er kun ét klik væk.

Bestiller du billetter til SHU-BI-DUA – The Musical nu, er gaven i hus med det samme. Dermed slipper du både for turen i pakkeshoppen samt bekymringen om, hvorvidt gaven nu også når frem til jul.

Oven i det er sandheden også, at få gaver glæder mere end oplevelser, der bringer familie og venner sammen i højt humør.

Og få ting løfter nu engang humøret som Shu-Bi-Duas elskede musik, der med deres udødelige hits og fantastiske sangkatalog er blevet dansk folkeeje.

Heldigvis vender megasuccesen SHU-BI-DUA – The Musical nu tilbage i Tivolis Koncertsal, hvor den spiller fra den 2. februar.

Tidligere har musicalen solgt flere end 180.000 billetter, hvor den fik fantastiske anmeldelser.

null
Der er sang og dans med de store klassikere fra SHU-BI-DUAs bagkatalog i den fantastisk musical. Foto: Miklos Szabo

Glæd dig til alle de store hits
Desværre var det ikke alle, der fik muligheden for at synge med dengang.

Det rettes der op på nu, hvor publikum igen glæde sig til lyden af alle de kendte og elskede hits som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot, Fed Rock, Stærk Tobak og Vuffeli-vov med mange flere.

Herunder kan du se et underholdende klip fra musikalen.

Artiklen fortsætter under videoen


Video: Lion Musicals

Ægte nostalgi-kick
SHU-BI-DUA – The Musical er et ægte nostalgi-kick med flere end 25 af Shu-Bi-Duas iørefaldende hits i et forrygende, festligt og satirisk portræt af 70´erne og 80´ernes Danmark.

Musicalen handler om drengen Mick, der ikke er, som folk er flest, og kæmper for at finde lykken og sin plads i livet: Mik bliver student, får et fedt job på et reklamebureau og møder verdens sødeste pige. Men alligevel er det som om, der mangler noget.

Hvad det er, kan du se og høre i Tivolis Koncertsal, hvor SHU-BI-DUA – The Musical spiller fra d. 2. februar 2022.

Det bliver med garanti en julegave, der sent vil blive glemt!

Læs mere og køb billet på lige her.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejd med Lion Musicals

Hvad er annoncørbetalt indhold?