ANNONCE:

Udover hamrende gode tilbud i Lidls tilbudsavis kan du være blandt de heldige, der vinder et gavekort i anledning af Lidls fødselsdag – eller rettere finder! Og der er helt op til kr. 15.000 til den heldigste.

Normalt er det fødselsdagsbarnet, der får gaver. Men hos Lidl er det omvendt. Og de giver dig chancen for at vinde et større tilskud til husholdningsbudgettet.

I år er det 15 år siden, Lidl kom til Danmark. Fejringen er i fuld gang, men i anledning af fødselsdagen er det lige så meget danskerne, der nyder godt af fejringen – og frem for alt gaverne.

Som altid kan tusindvis af danskere se frem til at modtage Lidls tilbudsavis, hvor der som sædvanlig er gode tilbud til hverdagen.

Men lige for tiden er der dog ekstra god grund til at kigge avisen igennem. Lidl overrasker og fejrer nemlig deres fødselsdag med at give gaver ved blandt andet at have gemt 150 gavekort i deres postomdelte tilbudsaviser til nogle meget heldige danskere.

Sådan bliver du en af de heldige
Det eneste du skal gøre, er at finde Lidls tilbudsavis i postkassen. Her vil 150 danskere ikke bare finde en masse fødselsdagstilbud.

De vil også finde et gavekort til Lidl, hvoraf 149 af gavekortene er på hele kr. 1.500. Det bør dække en god del af månedens madbudget i mange danske familier.

Det sidste gavekort? Ja, det lyder på hele kr. 15.000!

Og når Ekstra Bladets pristjek af de danske supermarkeder i 2019 viste, at Lidl er det billigste i Danmark, kan du altså også se frem til at få rigtig meget for pengene.

Så sørg for at tjekke postkassen og find Lidls tilbudsavis. Måske du er en af de 150 danskere, der viser sig at være født under en heldig stjerne.

 

 

Du skal ikke snydes for gode tilbud

Selv hvis der ikke ligger et gavekort i din tilbudsavis, er der stadig rigtig god grund til at slå op i tilbudsavisen i denne og næste uge.

Fra søndag den 4. oktober til lørdag den 10. oktober vil du nemlig finde flere gode tilbud i anledning af Lidls fødselsdag.

I Lidls mere end 130 butikker vil du blandt andet kunne finde Peter Larsen Kaffe til kun kr. 17 pr. pose, en helt norsk lakseside til kr. 45 pr. ½ kg. og Lurpak eller Kærgården til kr. 9.

Det er bare en lille del af de mange fødselsdagstilbud, du kan finde i Lidl. Det er altså ikke kun gavekort, der gemmer sig i tilbudsavisen. Og måske du endda kan bruge et nyfundet gavekort på de mange tilbud.
 

#LidlOverrasker!

Vær med til Lidls fødselsdag – og vind!

Lidls gavehumør stopper ikke ved gavekort og gode tilbud.

Med appen Lidl Plus kan du også vinde en spritny Kia Ceed Plug-In Hybrid, så du også er godt kørende til og fra den nærmeste Lidl-butik.

Du skal bare hente appen og blive medlem. Når du har samlet tre flag ved at scanne koden i butikken, er du med i konkurrencen*. Og du vil opdage, at den innovative Kia Ceed Plug-in Hybrid virkelig springer i øjnene på dig. Se i videoen ovenfor hvordan og lær mere om konkurrencen.

Udover chancen for at vinde en ny bil, kan du også finde rabatkuponer og andre medlemsfordele i Lidl Plus-appen.

Læs mere om konkurrencen og Lidl Plus her.

Deltagelse i konkurrencen forudsætter medlemsskab i Lidl Plus og download af app’en. Konkurrencen er købsbetinget, da du skal købe for 150 kr. for at samle 3 flag og få et lod i konkurrencen. Se konkurrencebetingelser og databeskyttelseserklæring her: lidl.dk/lidlplus/betingelser