ANNONCE:

Kun den hvide bruds drømmebryllup kan efterhånden måle sig med det maskineri, der bliver sat i værk for sikre konfimandens perfekte dag.

Selve planlægningen starter gerne over et år i forvejen for at finde lokaler, mad og udarbejde den lange gæsteliste forud for den store dag. Men hvad med selve dagen, og er dér ting, som man bare ikke kan undvære for, at den store dag for altid kan stå krystalklart i konfirmandens hukommelse?

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når konfirmationen bare skal spille. Tøj, mad, lokale og ikke mindst borddækning og pynt. Herunder får en en guide til, hvordan du virkelig kan glæde konfirmanden ved lige at give festen et ekstra gear.

Hvor skal festen holdes?

Der kan være stor forskel på, hvilke muligheder der er for at pynte op, alt efter om I har lejet et lokale, holder det hjemme eller skal holde festen ude. Hvis I har lejet et lokale med masser af muligheder for at pynte op, har I mulighed for at give festen et personligt udtryk, hvor konfirmanden kan sætte sit præg. Har I brug for hjælp til dette, er den at finde hos Party In A Box, hvor I kan sammensætte lige den box, der passer til jeres fest. Hvis I derimod skal holde festen ude, er muligheden for at pynte op ofte mere begrænset, men hos Party In A Box er der rig mulighed for at finde pynt, som også kan bruges når festen skal holdes ude.

null
Foto: Party In A Box

Det lille ekstra

Det kræver ikke meget at give gæsterne en wauw-oplevelse, når de sætter sig til bords. En smuk æske på tallerkenen kan indeholde en lille overraskelse, forfriskninger, et bolsje, eller fungere som sangskjuler. Den traditionelle gæstebog kan skiftes ud med en fotobog med polaroidbilleder fra det populære Instax, hvor gæsterne skriver en lille hilsen under deres billede. En anden mulighed for at forevige dagen er med en selfie-maskine. Hos Party In A Box er der masser af muligheder for at lave den perfekte​ ​selfie-væg​ og finde en masse sjove photo-props.

null
Foto: Party In A Box

De fedeste billeder fra den fedeste fest

Når der er pyntet fantastisk flot op, og festen er i fuld gang, skal det selvfølgelig foreviges. Med myselfie kan I tage til billederne og morskaben til et helt nyt niveau. Med myselfies såkaldte ’photo booth’ kan alle gæsterne tage knivskarpe billeder efterhånden, som dagen og aftenen skrider frem. Vil I give billerne lidt ekstra krydderi, kan I også få forskellige rekvisitter, som passer til konfirmationsfesten – endda også, hvis der er valgt et særligt tema. Alle billederne kan vises på en skærm under festen for at tage morskaben et skridt videre, og I kan også vælge at få lavet en fotobog med alle de gode minder og mennesker fra det store skridt ind i voksenlivet. Klik her og få rabat på din booking hos myselfie.


null
Foto: myselfie

Ingen fest uden gaver

En gave skal konfirmanden selvfølgelig også have, og her er der mange andre muligheder end en kuvert med kontanter og tante Birgits gamle porcelænsvase. Oplevelsesgaver er i høj kurs og er en populær gave til konfirmanden, og der er masser af muligheder. For eksempel en dag med benzin i blodet hos Racehall i København eller Aarhus, som helt sikkert vil give konfirmanden en mindeværdig oplevelse og et kæmpe smil på læben.


null
Foto: Racehall

Nu venter blå mandag

Konfirmationsfesten er slut, men der kan stadig være fart over feltet. Ret bogstavelig talt. På den mindst lige så traditionsrige blå mandag er den store oplevelse fra konfirmationen stadig i kroppen, og en af de mest populære måder at brænde energien af på blå mandag, er ved at køre gokart sammen med resten af klassen. Racehall CPH har VERDENS STØRSTE indendørs gokartbane og tilbyder den ultimative oplevelse for alle konfirmanderne: Blue Race, hvor man kan vinde titlen som Årets Hurtigste Konfirmand – og et gavekort til en ny Racehall-oplevelse på kr. 5.000! I kan også finde Racehall i Aarhus, og konfirmanderne kommer helt sikkert til at få en fed oplevelse med masser af fart på. Bestil din tur her

null
Foto: Racehall