ANNONCE:

Du kan installere app’en her: App Store og Google Play

Det kan derfor hurtigt blive dyrt, hvis arbejdstelefonen bliver stjålet, eller du eller en ansat spilder kaffe i en kundes computer eller træder ud foran en cyklist, som kommer til skade.

Mange mindre kontorvirksomheder har nemlig ikke en forsikring. Enten fordi de ikke ved, at de skal have en, eller fordi de tror, de er dækket af deres private forsikring på arbejdet.

Men det er man ikke. Derfor er erhvervsforsikringsapp’en Kolibri en smart og billig løsning til alle små kontorvirksomheder i Danmark.

En forsikring gennem Kolibri betyder nemlig, at du og dine ansatte ved tyveri, brand eller en skade i forbindelse med arbejdet er dækket af de nødvendige erhvervsforsikringer. Tilmed er det så nemt, at det ordnes fra telefonen mens du ser TV.

Sådan virker kolibri - Om appen


Husk de lovpligtige forsikringer
”Op i mod halvdelen af de kontorvirksomheder, som vi har talt med, har ikke en forsikring. Mange ved heller ikke, at det er lovpligtigt at have en arbejdsskadeforsikring, der dækker ens ansatte, hvis der skulle ske dem noget på jobbet,” fortæller iværksætter og direktør bag erhvervsforsikringsapp’en Kolibri, Morten Stengaard.

For at løse det problem kan du derfor i app’en nemt tegne de forsikringer, som passer til din virksomhed. Her kan du også anmelde en skade og ændre i dine policer, hvis du eksempelvis ansætter en ny medarbejder eller skifter virksomhedsform.

Alt foregår i app’en, og du har derfor altid dine erhvervsforsikringer lige ved hånden.

Fra kun 299 kr. om måneden kan din virksomhed blive dækket hele vejen rundt, så du ikke behøver bekymre dig. Det gælder også netbanksforsikring, der dækker, hvis en hacker skulle tømme din erhvervskonto.

Forsikringerne udbydes af Kolibri i samarbejde med Topdanmark, der tager sig af sagerne, når der sker en skade. Du er således i gode hænder, hvis uheldet skulle være ude.

Gå direkte til app store nu og hent den gratis app Kolibri. Her kan du lynhurtigt se, hvilke forsikringer I har brug for, og hvor lidt det egentligt koster.

Læs mere om kolibri her.