ANNONCE:

Glem den dårlige samvittighed? Så nemt får du styr på erhvervsforsikringerne

For næsten alle virksomhedstyper er det lovpligtigt med en arbejdsskadeforsikring. Det er der bare mange, der ikke ved. Men med erhvervsforsikringsapp’en Kolibri er det nu blevet både nemt og billigt at få styr på forsikringerne.

Du kan installere appen her: App Store og Google Play

Det er de færreste, der ved det. Men næsten alle virksomheder i Danmark skal have en lovpligtig arbejdsskadeforsikring. Det gælder også små virksomheder med op til fem ansatte. Kun I/S og enkeltmandsvirksomhed, hvor det kun er ejeren, der er ansat, er undtaget.

Derfor er det også langt fra alle små kontorvirksomheder, der har den lovpligtige forsikring, der dækker, hvis en ansat kommer til skade i arbejdstiden.

Har man ikke en arbejdsskadeforsikring er det således både ulovligt og utroligt risikabelt. For kommer en ansat til skade i arbejdstiden, og du som ejer ikke har en forsikring, er der kun én til betale. Din virksomhed.

”Som ejer af en mindre kontorvirksomhed er du ansvarlig, hvis en ansat kommer til skade i arbejdstiden. Og det kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet virkeligt er ude,” forklarer iværksætter og direktør bag erhvervsforsikringsapp’en Kolibri, Morten Stengaard.

Sådan virker Kolibri - Om appen


Billigt at forsikre sig
Det lyder alvorligt, og det er det også. Heldigvis er det nu både blevet nemt og billigt at forsikre sig selv og de ansatte i landets mindre kontorvirksomheder. Med priser fra 99 kr. pr. måned, der naturligvis kan trækkes fra, kan du nu på få minutter via forsikringsapp’en Kolibri få et tilbud og oprette forsikring til din virksomhed.

Sådan har det dog ikke altid været.

For mange små forretningsdrivende har det med arbejdsskade- og erhvervsforsikringer indtil nu været en besværlig og tidskrævende proces.

”De store forsikringsselskaber har ikke interesse i de små kunder, og de forstår ikke altid deres behov. Vores produkt er skræddersyet til de små virksomheder, hvor vi har gjort det nemt og billigt,” forklarer Morten Stengaard.

I app’en kan du nemt tegne de forsikringer, som passer til din virksomhed, anmelde en skade og ændre i dine policer, hvis du eksempelvis ansætter en ny medarbejder eller etablerer en bestyrelse.

Forsikringerne udbydes af Kolibri via deres smarte app i samarbejde med Topdanmark, der tager sig af sagerne, når der sker en skade. Du er således i gode hænder, hvis uheldet skulle være ude.

Gå direkte til app store og hent app’en kolibri. Her kan du lynhurtigt se, hvilke forsikringer, I har brug for, og hvor lidt det egentligt koster.

Læs mere om Kolibri her.