ANNONCE:

Flere lån? Sådan kan du spare penge hver måned

Betaler du af på flere lån, kan en samling af dine lån være en mulighed for at spare penge - og blive hurtigere gældfri.

Med stigende energipriser og en inflation på højeste niveau, er det ikke altid lige let at have råd til det hele. Særligt hvis du betaler af på flere lån.

Har du flere lån hos forskellige kreditorer, kan det hurtigt blive dyrt og uoverskueligt at holde styr på sine gældsposter.

Låneguide: Se de bedste samlelån i Danmark lige nu.

Heldigvis findes der en simpel løsning, som kan gøre hverdagen lidt nemmere og give noget ekstra luft i økonomien.

Spar penge ved sammenlægning af lån
Ved at samle alle dine lån hos én udbyder, får du et bedre overblik over dine afdrag og renteudgifter, da du kun betaler én samlet ydelse om måneden, i stedet for flere.

Med et såkaldt ‘samlelån’ kan du ofte opnå en lavere månedlig rente og samtidig slippe for at skulle betale gebyrer på flere forskellige lån.

Du har mulighed for at sænke dine samlede låneomkostninger og spare penge hver eneste måned - og blive hurtigere gældfri.

Et samlelån kan fås ved mange forskellige udbydere, men det kan være en god idé at sammenligne mulighederne, inden du tager et valg.

Med låneguiden på Ekstra Bladet kan du få en oversigt over flere samlelån og sende en ansøgning - helt uden forpligtelser.

Se dine lånemuligheder her.