ANNONCE:

Omkring et år efter, at Hustvättarna var blevet grundlagt, indså virksomhedens direktør Marcus Öhrn vigtigheden af digital markedsføring. Som mindre erhvervsdrivende havde han hverken tid eller tilstrækkelig viden til at løse udfordringen. 

– Præcis ligesom i selve virksomheden ønsker man at finde personer eller i dette tilfælde partnere, som er bedst til det, de laver, siger Marcus Öhrn.

Fra søgemaskine til digital samarbejdspartner

    Næsten alle kender navnet KRAK, men få kender til virksomhedens bredde. Det samme gjaldt Marcus Öhrn, da han første gang gennem sit netværk kom i kontakt med dem. Mange kender KRAK som en side, hvor man kan søge et telefonnummer. Men i dag er virksomheden meget mere end det. En stadigt voksende del er digital markedsføring, især med fokus på mindre virksomheder, som er den del af erhvervslivet, KRAK længe har arbejdet sammen med.

– Men KRAK er ikke bare en virksomhed, der arbejder med digital markedsføring. Vi ser dem som vores partner og en instrumental del af vores virksomhed. De sørger for at holde vores digitale tilstedeværelse flydende, med både annoncering, søgemaskineoptimering og nødvendige justeringer på hjemmesiden, siger Marcus Öhrn.

null 

    Hustvättarna er baseret i Malmø og er en virksomhed, der har specialiseret sig i husvask, facaderensning, tagvask og tagmaling. Blandt virksomhedens kunder finder man private husejere, boligforeninger samt store ejendomsselskaber og butikskæder. I løbet af de år, hvor de har samarbejdet med KRAK, er virksomhedens vækst øget betydeligt.

– Den største styrke, KRAK har, er, at de har kapaciteten til at levere, også når kravene øges, og vores egen virksomhed vækster. Det føles trygt og stabilt!

Om KRAK

Denne artikel er skrevet i samarbejde med KRAK, der hjælper danske virksomheder med deres digitale tilstedeværelse.

I dag er det vigtigere end nogensinde, at være synlig online, specielt for virksomheder! Men digital markedsføring kan virke uoverskueligt og besværligt. Og derfor er vi her for dig!

Hos Krak brænder vi nemlig for alt det, der har med digital markedsføring at gøre og vi kan hjælpe dig med, at gøre din virksomhed synlig online. Helt enkelt kan du slippe for det – hvis du vil.

På vores hjemmeside kan du få mere at vide om, hvordan Krak arbejder med markedsføring og med vores Nettjek kan du teste, hvilke oplysninger, der spredes på nettet om din virksomhed.

 

Professionel tilgang & personlig kontakt

    Andre afgørende faktorer for, at Hustvättarna valgte at samarbejde med KRAK, som Marcus Öhrn nævner, er den professionelle tilgang, som gennemsyrer virksomheden, samt den personlige kontakt. Hustvättarna har længe haft den samme kontaktperson hos KRAK, og hun har lært virksomheden og dens behov godt at kende. På spørgsmålet om, hvorfor de valgte at arbejde sammen med KRAK, svarer han "fordi de simpelthen er bedst til det, de laver".

– Det er detaljerne, der er afgørende, og dér skiller KRAK sig ud med deres kompetence og evne til at lytte og levere præcis det, vi har brug for, baseret på gode analyser og høj service.

    Siden Hustvättarna indledte deres strategiske samarbejde med KRAK, har deres placering online etableret virksomheden som markedsførende. Det positive udfald af annonceringen har overgået alle vores forventninger til resultatet. Tilstrømningen af kunder til deres hjemmeside fortsætter i stigende takt.

null 

Kvaliteten stiger

– Vi ser også, at kvaliteten af vores kunder er steget. De, der finder hen til os, har højere relevans, og de forespørgsler, vi får, er mere træfsikre. KRAK er bedst til det, de laver, og for os har det betydet, at vi har sparet tid, effektiviseret og tydeliggjort vores Digitale Tilstedeværelse, og i sidste ende betyder det, at vi sælger mere og tjener flere penge, siger Marcus Öhrn, direktør hos Hustvättarna, afsluttende.

På deres hjemmeside kan du få mere at vide om, hvordan Krak arbejder med markedsføring og med deres Nettjek kan du teste, hvilke oplysninger, der spredes på nettet om din virksomhed.