ANNONCE:

Har vinteren tæret på huset? Her kan du få et gratis hustjek!

Er dit hus fra før 1984? Så har du lige nu mulighed for at få et overblik over fejl og mangler med en detaljeret rapport og vurdering af dit hus fra Jydsk Tagteknik – helt gratis!

Efter flere år med stigende boligpriser, går flere og flere danskere med overvejelser om forbedringer af boligen og renoveringer af deres huse.

Du skal dog ikke bare springe ud i det. Det kan være en god idé først at få et overblik over hvilke forbedringer, der bedst kan betale sig at udføre - især hvis dit hus er af ældre dato.

Heldigvis er der hjælp at hente hos Jydsk Tagteknik.

De kolde måneder kan give problemer
En våd og blæsende dansk vinter slider grundigt på din bolig, og med årene opstår der små skader rundt omkring. Det er derfor en god idé at få tjekket eventuelle skader inden, de små problemer pludselig vokser sig store.

Har du et hus fra før 1984, kan du netop nu få en grundig gennemgang af hele dit hus med Jydsk Tagteknik. Så for du et overblik over eventuelle fejl og mangler med en detaljeret rapport.

Prisen? Ganske gratis!

Kommer der skader og problemer frem i lyset, får du samtidig et tilbud på eventuelle udbedringer af Jydsk Tagtekniks professionelle konsulent med det samme. Normalprisen for hustjekket er 2.995 kr. – men hvis du er hurtig, får du det GRATIS.
Bestil GRATIS hustjek her!

Sådan foregår Hustjekket i fem simple trin:

  1. Vælg den dato og tidspunkt der passer dig.
  2. En konsulent gennemgår husets vinduer, døre, træværk, facade, tag, tagrender, loft- og hulmursisolering.
  3. Du får en detaljeret husrapport med vedligeholdelsestips, forslag til energibesparelser og tilbud på eventuelle reparationer.
  4. Med velkendte smileys fortæller rapporten, hvilke forbedringer der kan gøre dit hus sundt.
  5. Konsulenten gennemgår rapporten sammen med dig. Og giver dig en pris på udbedringer af de områder, der har fået en utilfreds smiley.

Klik her og bestil et gratis hustjek med detajleret rapport. Normalpris 2.995 kr inkl. moms

 

Hvem er Jydsk Tagteknik?
Jydsk Tagteknik er landets største tagfirma inden for udførelse af tagopgaver og energirenoveringsløsninger, og de har erfaringen til at give dig prisgaranti. De løser hvert år mere end 10.000 forskellige tag- og energirenoveringsopgaver i hele landet.

Hos Jydsk Tagteknik er der fokus på kunden og det gode håndværk, der driver virksomheden. Det vigtigste for Jydsk Tagteknik er, at du er 100 % tilfreds med det udførte arbejde og føler dig tryg fra start til slut.

Læs mere om Jydsk Tagteknik her