ANNONCE:

Opgradér din iPhone eller Mac til fast månedlig ydelse – hver gang

Hvis du gerne vil være sikker på ALTID at have den seneste telefon eller computer fra Apple, er der en nem måde: Easy Upgrade hos Humac, hvor du betaler hver måned og kan opgradere, når der kommer en ny model.

Det kan gå rigtig hurtigt i teknologiens verden. Der er hele tiden nye funktioner, som gør hverdagen nemmere og sjovere.

Især når det kommer til din telefon og din computer, sker udviklingen med lynets hast.  

Apple har for eksempel netop offentliggjort den nye serie af iPhone 12, som er endnu et bevis på teknologiens vilde fremskridt.

Er du en af dem, der drømmer om altid at have det seneste nye, skal du læse med her. Humac har nemlig løsningen, der sikrer, at du altid har det bedste af det bedste inden for telefoner og computere.

Det er nemt at opgradere
Easy Upgrade er navnet på det nye tiltag fra Humac, som giver dig mulighed for altid at have den nyeste model af iPhone, Mac eller iPad.

Du betaler en fast månedlig ydelse, og med Easy Upgrade kan du få lige præcis den iPhone, Mac og iPad, der passer til dig og dine behov.

Hvor meget du betaler kommer an på, om du betaler over 12, 24 eller 36 måneder, og selvfølgelig hvilken model du vælger.

Priseksempler på Easy Upgrade

ModelMånedlig YdelseOpgradér efter
iPhone 12 (64 GB)264 kr./måneden24 måneder
iPhone 12 Pro (128 GB)335 kr./måneden24 måneder
MacBook Pro320 kr./måneden36 måneder
iPad 10.2” 2020 (32 GB + WiFi)82 kr./måneden36 måneder

Se flere priseksempler og find ud af mere om Easy Ugrade her

 

 

Simpel betaling på op til flere produkter
Din månedlige betaling dækker både det produkt, du køber samt tilbehør og tjenester, du tilkøber. Det hele er altså samlet på én regning med undtagelse af mobilabonnement.

Du kan også sagtens købe din telefon med Easy Upgrade, selvom du allerede har en aftale med et teleselskab. Men husk, at aftalen med teleselskabet stadig skal overholdes, selvom du vælger et nyt produkt med Easy Upgrade.

Det er selvfølgelig muligt at have flere produkter med Easy Upgrade. Du har altså mulighed for hele tiden at være udstyret med de seneste modeller af både iPhone, MacBook OG iPad.

null
Udover den helt nye iPhone 12-serie kan du også få MacBook, iPad, Apple Watch og AirPods med Humac Easy Upgrade. Foto: Humac

Den bedste gave
Kender du en anden, der gerne vil være med på moden og de nyeste modeller? Så kan du også give Easy Upgrade som gave.

Du står selv for at overholde lånebetingelserne, men kommunikationen foregår gennem modtageren, som også selv kan gå ned i butikken og opgradere produktet.

Det er altså nemt for både dig og den heldige modtager, så ejeren af den spritnye iPhone, Mac eller iPad bare kan koncentrere sig om at nyde det lækre produkt.

Få rabat på den første
Du kan desuden kombinere din Easy Upgrade-løsning med et andet af Humacs smarte koncepter: BuyBack.

Her kan du indlevere din gamle telefon eller computer og få rabat på din nye iPhone eller Mac.

Prisen på dit gamle produkt bliver lynhurtigt vurderet, og uanset hvilket mærke du kommer med, kan du bruge rabatten på det seneste skud på stammen fra Apple – nu og fremover med Easy Upgrade.

Samtidig bliver dit gamle produkt genanvendt til gavn for miljøet. Det gør de også, når du indleverer gamle produkter for at opgradere til nye med Easy Upgrade.

Læs mere om Humac BuyBack her

null
Easy Upgrade er den nemmeste måde at sørge for, at du ALTID har det seneste nye. Læs mere lige her