ANNONCE:

 

Endelig!

Det kunne man forestille sig gå gennem hovederne på mange unge mennesker, der måtte se forårets konfirmation eller non-firmation blive udskudt.

Et helt særligt 2020 fik nemlig især konsekvenser for Danmarks mange konfirmander, der i stedet måtte se den store dag blive flyttet til efteråret. Men nu nærmer den længe ventede dag med fest og farver sig langt om længe!

Sammen med festen følger naturligvis også gaverne. Og her har konfirmanderne haft flere måneder end forventet til at finde de helt rigtige ønsker der afspejler dem og deres voksende personligheder.

Så hvad giver man en teenager i 2020?

Det har man helt styr på hos Humac. Her ved man, hvad de unge vil have.

De nyeste og smarteste telefoner, de bedste computere og den ultimative lydoplevelse er en stensikker vinder hos de unge mennesker.

Vi har derfor samlet nogle forslag - til enhver pris, smag, behov og personlighed.

Her finder du helt sikkert noget, der nok skal sætte store smil på læberne til den særlige dag.

null
Foto: Humac

Telefonen

En smartphone er efterhånden livsnødvendig. Intet mindre.

Den er livlinen til omverdenen og måden, hvorpå der laves aftaler og tages perfekte billeder i hundredvis, så de sociale medier kan plejes.

Apples iPhones kan det hele.

Er konfirmanden mest til en lille handy telefon, er den nye iPhone SE perfekt. Den er hårdfør og tager, på trods af sin størrelse, stadig suveræne billeder, der er værdige til de sociale medier. Og så er prisen mindst lige så skarp.

Skal der skrues lidt op for præstationen, er iPhone 11 sagen. Her er der skruet lidt op for alle funktionerne. Batteritiden er lang, og der er dobbeltkamera-system med ultravidvinkel, så billederne bliver endnu bedre. Også portrætfotografierne sidder i skabet, og videoerne kan tages i knivskarp 4K-kvalitet. iPhone 11 kan fås i hele seks forskellige farver, så konfirmandens personlighed virkelig kan skinne igennem.

Er iPhone 11 alligevel ikke helt nok, kan den få fuld skrue med iPhone 11 Pro. Og den hedder ikke ’Pro’ for ingenting. Det er en kraftfuld telefon, som er pakket ind i en toplækker Super Retina XDR-skærm.

Har vi med en kommende Instagram-stjerne at gøre, har iPhone 11 Pro hele TRE kameraer: ultravidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv. Er konfirmanden glad for at streame på telefonen, kan man få en ekstra stor version, iPhone 11 Pro Max, der har en skærm på hele 6,5”.

null
Apples iPhones er et sikkert gavehit. Foto: Humac

Tjek de mange muligheder for den perfekte telefon til konfirmanden her

Computeren

Selv i folkeskolen er computeren et must, og ungdomsuddannelserne efter 9. klasse nærmer sig desuden med hastige skridt. Derfor skal du allerede nu overveje, hvad der skal til for at det unge menneske klarer skolelivet.

Apples MacBooks står på mange ungdoms- og klasseværelser. Med god grund.

Den lille og lette MacBook Air er nem at komme omkring med, holder strøm til hele dagen og har en lækker skærm i topkvalitet.

Ydeevnen er også i top, så uanset om der skal streames, skrives stil i dansk derhjemme eller arbejdes i skolen, er MacBook Air klar til at løse opgaverne.

Den er spækket med den nyeste og smarteste teknologi, og skal nok få klassekammeraterne til at spærre øjnene op.

Power, power og atter power får du med den endnu mere kraftfulde Macbook Pro. Præstationerne er forrygende i Apples topmodel, og den heldige konfirmand får det absolut bedste værktøj til at levere på skolebænken.

En lynhurtig processor, en knivskarp skærm med den ypperste trafik og masser af hukommelse til de mange skoleopgaver skal nok få konfirmationens hovedperson til at få store øjne, når han eller hun fjerner gavepapiret.


Udover de lækre MacBooks kan du også få de smarte iPads hos Humac. Foto: Humac

Macbook Pro kan også fås med Touch Bar, der udover en masse smarte genveje er genial, hvis der sidder et kreativt hoved på konfirmanden. For elsker man, for eksempel, at lege i PhotoShop, bliver billedredigering let som en leg.

Både MacBook Air og Macbook Pro findes i flere farver og størrelser, og hos Humac står de altid klar til at hjælpe med at vælge den rigtige computer.

Find den helt rigtige MacBook fra Humac

Nem bestilling - også med delbetaling

Det er nemt at købe hos Humac. Gå ned i en af de 21 butikker over hele landet eller bestil på humac.dk

Du kan også vælge delbetaling i samarbejde med Santander eller gøre brug af Humacs eget Easy Upgrade.

Med Easy Upgrade betaler du løbende for konfirmandens MacBook, iPhone eller iPad, og efter 12, 24 eller 36 måneder kan den opgraderes til den seneste nye model.

Læs mere om de mange muligheder hus Humac

Høretelefonerne

Når de unge er på farten, er det som regel med musik i ørerne. Og den skal lyde godt.

Derfor skal man ikke gå på kompromis med høretelefonerne, og enhver konfirmand vil elske at få et sæt høretelefoner i højeste kvalitet. Så kan de roligt skrue op på max.

Skal det være de smarte og praktiske høretelefoner, er Apples AirPods oplagte. De små bluetooth-høretelefoner fylder stort set ingenting, men pakker en seriøst god lydoplevelse. De er propfyldt med den seneste teknologi, der gør dem nemme at bruge og sørger for god lyd i timevis.

Man skulle næppe tro, at de små trådløse høretelefoner kunne blive endnu vildere – men det kan de. Apple AirPods Pro tager lydoplevelsen til næste niveau.

null
Apple Airpods Pro er stilrene og giver en fantastisk lydoplevelse. Foto: Humac

Der er endnu flere timers batteritid på en opladning, og der er aktiv støjreduktion, så man virkelig kan nyde musikken og lukke ned for verden udenfor. Komforten er fantastisk, og så er lyden selvfølgelig også i topklasse.

Er konfirmanden mere typen, der er til de store høretelefoner, laver Bang & Olufsen nogle af verdens bedste. For eksempel Beoplay H4 og Beoplay H8i, der i hver sin prisklasse leverer helt igennem fabelagtig lyd med det lækreste design.

Også Beats har med blandt andre Solo3 og Studio3-serierne nogle lækkert designede såkaldt ’over-ear’-høretelefoner, der sætter gang i musikken.

Er det høretelefoner, konfirmanden skal forkæles med? Find endnu flere fra Humac lige her

Uret

Uret er en klassisk konfirmationsgave, men det er ikke længere bare det analoge ur, de unge efterspørger. I dag skal det nærmest være en lille telefon med alverdens teknologi. Det, de leder efter er et Apple Watch.

Vælger du at give et Apple Watch med Cellurar-teknologien, kan du altid komme i kontakt konfirmanden. Udover at vise klokkeslæt på den smarte skærm, kan uret også kobles til en iPhone, så opkald kan besvares – på uret!

Beskeder kan sendes ved at indtale dem (!), og så er det desuden hårdført, så det kan klare en teenagers aktive hverdag.null
Apple Watch tager urets funktionalitet til et helt nyt niveau. Foto: Humac

 

Apple Watch kan fås med mange forskellige lænker, så det altid passer til enhver tøjstil. Og får folk til at dreje hovederne på hele skolen.

Se de mange muligheder med Apple Watch hos Humac

Lyden

Hjemme på værelset, på farten eller når der skal hygges udenfor med vennerne. En god højtaler er uundværlig, og heldigvis er der noget for ethvert behov – og enhver pengepung.

Skal det være den lille smarte og prisbevidste løsning, er JBL GO 2 lige sagen. Den fylder så lidt, at den kan være i lommen og leverer god lyd trods den lille størrelse. Det samme gør B&O Beoplay A1, hvor design og lydkvalitet lige har fået et nøk op.

null
Bang & Olufsens Beoplay A1 pakker god lyd ind i lækkert design. Foto: Humac

 

Skal der skrues lidt op for både volumen og kvalitet, hvor højtaleren både kan sørge for fest på værelset og i parken, er JBL CHARGE4 et ualmindeligt godt bud. Bassen er dyb og batteritiden er lang, så der holdes gang i de gode stunder – både ude og hjemme. Også i denne kategori tager Bang & Olufsen det lige til næste niveau. Den lækre Beoplay P6 ser hamrende godt ud, er praktisk og lyder som en drøm.

Er konfirmanden en sand musiknørd, så lyden skal være så sprød som muligt, er der heldigvis også råd for det. Beoplay M5 fra Bang & Olufsen er en bluetooth-højtaler med et simpelt men fremragende design og med lækker, lækker lyd. I samme kategori finder du Harman Kardon Citation 500, som ligeledes sørger for usandsynligt god lyd på teenageværelset.

Se hele Humacs udvalg af højtalere her

Tilbehøret

Måske har dagens hovedperson allerede en eller flere af de mange gaveidéer. Eller måske skal der bare følge lidt ekstra lir med gaven.

I så fald er der masser af gadgets, der kan være toppen af gavernes kransekage.

Til en iPhone kan du for eksempel give en trådløs oplader, der er den nemmeste måde at lade telefonen op på. eSTUFF Wireless Charging Pad kan lade en enkelt enhed op, og skal eksempelvis både en iPhone og Apple AirPods lades som samtidig, kan Zens Dual Wireless Charger Qi klare to enheder på én gang.

Til et Apple Watch er der mange forskellige remme at få, så uret får et mere personligt præg. I den mere kuriøse – men mindst lige så praktiske – afdeling findes Elago Watch Night Stand. Ja, du kan lave dit ur om til et retro vækkeur, der pynter på ethvert sengebord.null
Det bliver ikke mere retro - og alligevel praktisk - end det cool vækkeur til Apple Watch. Foto: Humac

Til en MacBook er det super praktisk at have et sleeve for at beskytte den, og her er der også noget for enhver smag. En adapter er også en god tilføjelse til enhver nyere MacBook med USB-C-indgang. Så får man nemlig endnu flere muligheder med sin i forvejen smarte computer.


Foto: Humac
Find flere gode konfirmationsgaver på humac.dk