ANNONCE:

Guide: 3 perfekte julegaver, man ikke giver sig selv

Hvis du vil være den stensikre vinder af familiens konkurrence i at give den bedste julegave, får du her nogle forslag til gaver, der med garanti vil give den heldige modtager et kæmpe smil på læben. De ville nemlig næppe købe den til sig selv

Tusinde og atter tusinde af danskere går i disse dage med det samme hovedbrud: Hvad skal der stå på indkøbslisten over julegaver?

Du vil selvfølgelig gerne have, at gaven du lægger under juletræet, er den helt rigtige. Gaven, som passer lige præcis til den person, du giver den til.

Og allerhelst noget, de ikke ville give sig selv. Men som du med sikkerhed ved, de vil blive ustyrligt glade for at modtage.

Den perfekte gave
En god gave holder selvfølgelig længe. En gave i god kvalitet, som man samtidig får kæmpe glæde af til hverdag og, og som gør hverdagen nemmere. Gaver som tablets, ure og computere, for eksempel.

Hos Humac har de det hele i form af iPad, Apple Watch og iPhone. Dem ved Max Frost, Operations Manager hos Humac, alt om. Han kan også fortælle lige præcis, hvorfor de tre gaver vil blive et sikkert hit under juletræet.

Der er nemlig flere gode grunde til, at Apples produkter er gode gaver, fortæller Max.

- Apples produkter er meget brugervenlige. De bygger selv systemerne, og hvis du har flere produkter fra Apple, kan de snakke sammen, fortæller han og uddyber:

- Samtidig er der i App Store noget for alt og alle. Så hele familien kan være sammen om det samme produkt.

At give en julegave i form af et lækkert produkt fra Apple passer lige præcis på den perfekte julegave. Den, som modtageren ikke selv ville købe. Men smilet går op til begge ører, hvis de får en af disse gaver.

De tre gode gaveidéer

iPad
Apples iPad er ifølge Max Frost til hele familien. Det er den, som børnene kan bruge under køreturen, mens forældre kan bruge den til deres arbejde. En hel familie kan altså få glæde af den, hvis den ligger under juletræet.

- Alle finder en funktion i den, som de kan bruge. I børnefamilier taler man om ’iPad-tid’, og en iPad er familiens skærm, lyder det fra eksperten.

- iPad er blevet et mix af en mobil enhed og en computer. Nogle gange kan den endda erstatte en computer. Den er vildt alsidig.

På en iPad kan du for eksempel skrive noter i hånden. iPad’en kan så genkende håndskriften, og gøre teksten helt digital. Ret smart når man bruger den til at arbejde.

null
En iPad er den alsidige skærm, en hel familie kan få glæde af. Foto: Humac

Giver du en iPad Pro til jul, tages oplevelsen til næste niveau. Her kan den heldige modtager bruge sin iPad Pro til at scanne et rum – og så spille spil, hvor handlingen foregår i deres egen stue!

Mon ikke nogle teenagere rundt omkring i Danmark ville sætte pris på den vilde oplevelse?

Her kan du finde 'hele familiens skærm'

Apple Watch
Apple Watch er rigtig smart. Man får nemlig rigtig mange funktioner – alt sammen samlet på dit håndled.

- Apple Watch giver meget frihed. Med et Apple Watch kan man både få notifikationer, beskeder og ringe på det. Man behøver ikke engang at have sin telefon på sig, hvis man giver et ur med cellular-teknologien, lyder det fra Max Frost, som fremhæver en god sideeffekt for modtageren af uret:

- Man bruger mindre tid på uret end man ville gøre på telefonen. Det giver frihed til at være væk fra skærmen, men stadig være i kontakt med folk.

Man skal heller ikke tænke over, hvornår man har det på. Apple Watch kan klare både en tur i bad og en svømmetur, og er en god gave til den aktive person.

null
Man får rigtig meget ur for pengene med et Apple Watch. Foto: Humac

Et Apple Watch måler rigtig mange ting, når man bruger det, og er en god gave til den, der gerne vil holde øje med sin sundhed. Alt fra hjerterytmen til iltniveauet i blodet, kan det følge med i.

Uret kan endda ringe 112, hvis du kommer til skade. Det kan altså både hjælpe modtageren med at leve sundt og sikkert.

En perfekt gave, som du kan finde her!

iPhone
Gaven, som alle vil blive glade for. Ifølge Max Frost af én særlig årsag:

- Alle kan bruge den. Både Simone på 12 og Ingelise på 87 vil få glæde af en iPhone. Den er simpel at bruge og har et simpelt design, så den fungerer til enhver bruger, siger han.

Der er netop kommet en række nye modeller i form af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Der er altså en model til alle behov, uanset om man er den tekniske type eller man ’bare’ skal have en almindelig smartphone.

Selv erfarne iPhone-brugere vil dog sætte pris på at få den seneste model i julegave.

- Der er de samme features som på de ældre modeller. Du får alt det, du kender – plus alt det nye, siger Max Frost og fremhæver én særlig ting ved iPhone 12-serien, som rigtig mange vil sætte pris på:

- Kameraet er fantastisk. Man kan næsten tage billeder i mørke uden blitz. Kameraet er virkelig er alsidigt og lige så nemt at bruge, som alt andet fra Apple.

null
Den spritnye iPhone er et stensikkert hit under juletræet. Foto: Humac

iPhone 12-serien er samtidig blevet mere robust når det kommer til vand og støv, og kan endda tåle at komme hele 6 meter vand i 30 minutter!

Den kommer også med et helt nyt og lækkert design, som kan købes til mange forskellige gave-budgetter.

Find her den iPhone, du synes er den helt rigtige gave

Kort sagt: Gaveidéer til alle
Apples produkter, der udover iPad, Apple Watch og iPhone selvfølgelig også tæller den ekstremt populære MacBook, arbejder derfor bedre sammen end nogensinde.

Så bliver det endnu sjovere at pakke et spritnyt Apple-produkt ud af æsken.

Men det er gaver, man ikke giver sig selv. Derfor skal man selvfølgelig have dem af dig!

Se selv Humacs store udvalg her, find inspiration i deres julekatalog, eller kig forbi din nærmeste Humac-butik, hvor Apple-eksperterne står klar til at give dig denne rette vedledning til dine julegavekøb.