ANNONCE:

Knæk koden til mere familietid, når hverdagen banker på

Skolestart er over os. Men byder du hverdagens rutiner velkommen, eller drømmer du dig tilbage til en sommerdag på stranden? Her er hverdagstricket, der giver mere familietid og mindre besvær.

Vin i glasset, unger der griner og en sydende bøf på grillen. Sommerferien har samlet familien og fået tankerne væk fra hverdagslogistik og ulvetime. Der er blevet tid til lange snakke over et sandslot på stranden og ro til at fordybe sig i ungernes underfundige tanker og lege… men hverdagen lurer lige om hjørnet.

Spørgsmålet er, om I husker at holde fast i sommerens nærvær, eller om ulvetime og hverdagsstress slår kloen i jer?

I kan få samvær over madlavningen med HelloFresh - og lige nu spare op til kr. 765

Brug koden SOMMER.

null

Nærvær uden besvær
Med måltidskasserne fra Hello Fresh kan I skære godt og grundigt ned for indkøbene og fokusere på det, der betyder noget. Råvarerne er afstemt og klar til brug. I skal hverken bekymre jer om madspild eller opskrifter. Og så er der lagt op til en overskuelig madlavningstjans, hvor selv de mindste kan være med.

Vil I tilbage til de sunde rutiner, får I masser af inspiration til sunde og velsmagende retter, der kan trylles sammen på max 20 minutter.

I kan lige nu spare op til kr. 765 hos HelloFresh.

Bare brug koden SOMMER.

null

3 genveje til mere kvalitetstid
1. Vær sammen om madlavningen
Mange familier har en skudsikker struktur for, hvordan de får hverdagen til at gå op. Mor henter børn fra sport, mens far handler ind og bikser spaghettien sammen i køkkenet. Bolognesen serveres foran børnetime eller nyhederne, og så er det ellers blevet sengetid.

Forestil dig derimod at indkøbene er klaret, og du står med en enkel opskrift og alle råvarer foran dig. Inviter børnene med i køkkenet og få en snak om dagen og madlavningen, mens I hakker grøntsager og rører i gryden.

Vupti! Madlavningen gik fra sur tjans til kvalitetstid – og så fik I lige pludselig en halv time mere sammen.

Artiklen fortsætter under billedet...
Med de nemme opskrifter på seks simple trin, kan børnene sagtens være med i køkkenet. Så kommer der endnu mere kvalitetstid ind i hverdagen. Foto: Jancy AstinaMed de nemme opskrifter på seks simple trin, kan børnene sagtens være med i køkkenet. Så kommer der endnu mere kvalitetstid ind i hverdagen. Foto: Jancy Astina  

2. Gør rutinerne til en fest
Hvis madlavningen kan være sjov og social, kan andre rutiner måske også være det. Dæk bord sammen, lav saftevand og ryd op efter maden. Gå en tur sammen efter maden og tag en snak om hvilke retter, der skal være på menuen i næste uges måltidskasse.

Har I altid drømt om at udforske det indiske køkken? Eller skal weekenden kickstartes med en burger? Der er 18 retter at vælge mellem hver uge – og dermed 18 oplagte chancer for at prøve noget nyt eller finde jeres favorit comfort food. En god chance for at involvere børnene i madlavningen og få lidt ekstra tid sammen.

3. Spis, snak og vær sammen
Vigtigst af alt er måltidet. Der hvor I sætter jer ned, snakker om dagen, om tomatsalsaen i dagens wrap eller den fisk, der har fundet vej til jeres måltidskasse. Måske dagens tzatziki vækker minder til sommerens ferie til Grækenland. Måske ugens veganske menu giver jer nye perspektiver.

Sæt god tid af til at smage på maden og få snakket om stort og småt. Hav altid de hyggelige stunder fra sommerferien i baghovedet, og husk hvad samværet gjorde ved nærværet og familiefællesskabet.

HelloFresh gør dig klar til hverdagen

Er du klar til, at hverdagen vender tilbage? Siden Hello Fresh lancerede måltidskasser i Danmark i 2020, har en række danskere oplevet mere tid i hverdagen, lækker mad og mere samvær.

Skræddersy jeres måltidskasse med retter, der kan laves på 20 minutter, og få samtalen med på bordet, når maden er klar.

HelloFresh har lige nu Flash Sale-tilbud: Spar op til kr. 765 med ved at bruge koden: SOMMER.

 

 

Kickstart familietiden med rabat!
Har du endnu ikke prøvet Hello Fresh?
Gå ind på hellofresh.dk, benyt koden SOMMER og få op til kr. 765 i rabat på dine første fire måltidskasser.

null