ANNONCE:

Værktøjsguide: Gør haven klar til foråret

Med foråret følger også de forestående haveprojekter, og her gælder det om at have det rigtige værktøj ved hånden. Vi guider, så du kan blive klogere på, hvilket udstyr, der er det helt rigtige for dig. Og det endda til rigtigt skarpe priser.

Som haveejer er der ofte nok at se til, og foråret er sæson for klargøring og byg-selv-projekter, der sikrer maksimal nydelse og hygge i haven henover sommeren.

Det kan der være en del arbejde i, men med det rigtige værktøj og udstyr går det som bekendt hurtigere og resultaterne bliver bedre. Og du bliver gladere for din have.

Herunder guider vi til, hvordan du kommer forår og sommer bedst i møde med det rigtige værktøj fra Harald Nyborg.

1. Klargøring af terrassen
Efter en lang, kold og våd vinter skal terrassen have en kærlig hånd, så den igen står flot. Her kommer du hurtig i bund med en effektiv højtryksrenser, der fjerner alger, skidt og anden belægning, der misfarver træet. Det kraftige tryk sikrer, at du får renset træværket langt hurtigere end med børste og unødvendig knofedt.

Når det er gjort, er det måske tid til yderligere behandling, og med en god multisliber kan du hurtigt gøre træværket klar til en ny omgang træbeskyttelse, der forlænger terrassens levetid.

Artiklen fortsætter under billedet...
Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg

Multisliberen kommer nemlig effektivt ind i alle hjørner og kanter, og arbejdet går hurtigt, så du med god samvittighed kan sætte havestolene frem og måske tænde op i grillen. Det er da sjovere end at knokle unødigt hårdt.

Find gode priser på højtryksrensere og multislibere her.

2. Trimning af plæne og hæk
Der er få ting skønnere end en velplejet græsplæne, der indbyder til både leg og afslapning. Men græsset passer desværre ikke sig selv, hvorfor du af hensyn til dig selv og plænen bør vælge en effektiv plæneklipper, der skånsomt og præcist klipper græsset. På den måde får du mindst mulig sved på panden, mens græsset står smukt bagefter.

Du kan også overveje en græstrimmer, så alle kanter rundt om bede og fliser står knivskarpt. Det går hurtigt, og resultatet er bestemt indsatsen værd. Det samme gælder for en græssaks, der gør det muligt nemt at klippe græs og græskanter, hvor græstrimmeren ikke kan komme til.

Artiklen fortsætter under billedet...
Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg  

Når det kommer til hækken, gør du dig selv en stor tjeneste ved at vælge en god hækkeklipper, der effektivt trimmer hækken før dine arme syrer til og solen går ned. Alt efter typen af hæk skal du vælge en, der er kraftig nok, så du ikke skal bruge hverken unødig tid eller kræfter på opgaven.

Og sidst men ikke mindst bør du måske overveje en løvblæser, der hurtigt blæser nedfaldne blade, græsstrå og andet plantemateriale væk fra din græsplæne, bede eller terrasse, så du kan komme i gang med at nyde din have.

Se, hvilket udstyr og værktøj, der gør trimning af hæk og plæne nemmere for dig her.

3. Værktøj til byg-selv projekter
Som hus- og haveejer er der ofte et byg-selv projekt, der venter på at blive udført. Det kræver det rigtige udstyr og værktøj, så du bruger tiden så effektivt og tilfredsstillende som muligt.

Og har du prøvet det før, ved du måske også, hvor irriterende det kan være, når batteriet løber tør på først den ene så den anden maskine. Og i stedet for at arbejde må du vente.

Artiklen fortsætter under billedet...
Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg  

Men det slipper du for med værktøjer fra Skil, hvor det samme batteri passer til alle værktøjer. Uanset, om du skal bruge boremaskine, vinkelsliber, stiksav eller noget fjerde, så er det samme batteri. Og med dobbeltopladeren fra Skil kan du hurtigt få strøm nok til alle opgaver, og du skal ikke længere vente på, at værktøjet er klar til dig.

Læs mere om det store udvalg af værktøjer fra Skil her.

4. Hold orden i udstyret
Der skal helst være orden og styr på værktøj og ustyr, så man ikke mister overblikket og bruger for megen tid på at finde sine ting. Derfor er god og sikker opbevaring af værktøj en vigtig del af gør-det-selv livet.

Med en eller flere smarte værktøjskasser har du altid styr på dine ting, og måske kan du med fordel også vælge en smart værkstøjvæg, der gør det nemt og overskueligt at finde det rigtige værktøj. Den passer perfekt i garagen eller på væggen i værkstedet.

Artiklen fortsætter under billedet...
Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg  

Det samme gælder værktøjstasker og sortimentsbokse, hvor du kan tage det, du skal bruge, med ud i haven og holde orden i værktøjet undervejs i processen. Man skal stadig huske at ligge tingene på plads igen, naturligvis, men det bliver både nemmere og sjovere, når der er orden i udstyret.

Se her, hvilke værktøjskasser og andet udstyr, der er det rigtige for dig.

5. Sådan kommer du nemt i gang
Klik på linket nedenfor og se et hav af nye, spændende produkter. Alle varerne kan leveres direkte til dig og har alle de samme stærke priser, som du allerede kender fra Harald Nyborg.

Hvis du står og mangler dem ved hånden lige nu, kan alle varer findes i én af Harald Nyborgs mange fysiske butikker. Der er altså ingen grund til at gå ned på hverken værktøj eller udstyr dette forår.

Se det nye kæmpestore udvalg i kataloget her.