ANNONCE:

Sådan forvandler du din have til en oase af hygge og leg - uden at sprænge budgettet

Du kender det helt sikkert: Efter en alt for lang og kold vinter føles det lidt som om, at væggene i stuen lukker sig sammen om dig. Børnene kravler på væggene. Behovet for en dosis solstråler og frisk luft bliver større og større for hver dag, der går.

Men hold ud, for foråret står for døren. Og med foråret kommer redningen: din have!

Skal din have være et afslappende sted, hvor du lader op og tanker ny energi? Eller et sandt legeparadis for børn i alle aldre? Eller måske er det i år at du skal opgradere dit haveudstyr og sørge for at dine haveprojekter bliver en succes. Foråret står for døren og derfor får du her 10 tips til, hvordan du får flere timers leg og hygge i haven for hele familien. Eller måske bare en lidt nemmer hverdag.

Og det bedste af det hele? Alt, hvad du skal bruge, kan nu findes på harald-nyborg.dk til de samme lave priser som altid!

1: Tag hul på sommerstemningen med et orangeri

Har du en drøm om at starte udesæsonen tidligere og forlænge den efter sommeren, er en oplagt løsning at opgradere haven med et orangeri eller drivhus. Her kan du indrette dig med behagelige stole, tæpper og lanterner og nyde at se din have blomstre, mens du sidder overdækket og komfortabelt. Ren kvalitetstid, hvor batterierne lades op. Og ja, et orangeri kan måske virke som et stort projekt for nogle – men du kan nemt finde lige netop den variant, der matcher dine behov og ambitioner og endda få det fleksibelt leveret til din hjemmeadresse. Så det behøver altså hverken at blive dyrt eller besværligt, og et orangeri vil uden tvivl gøre en kæmpemæssig forskel for din haveglæde.

Find dit hyggelige orangeri eller drivhus her

Du kan både dyrke frugt, grønt og hyggestunder i dit eget orangeri. Foto: Harald NyborgDu kan både dyrke frugt, grønt og hyggestunder i dit eget orangeri. Foto: Harald Nyborg  

2: Lune hyggekroge med hegn og overdækning
Du kan nemt, og med få enkle tilføjelser, skabe afskærmede og lune rum i din have. Brug for eksempel et hegn til at skærme din terrasse for vind. På den måde får du skabt en hyggekrog, hvor du kan finde ro med en god bog. Terrasseoverdækning er også et effektivt middel til at transformere din terrasse fra at være et sted, du kun bruger på rigtige danske sommerdage, til et opholdsrum for hele familien fra det tidlige forår og helt ind i efteråret.

Se forskellige typer af hegn, der kan skabe stemningsfulde rum i din have

3: Nyd smagen af sprød pizza bagt i din egen stenovn
Havehygge betyder selvfølgelig også rum til gæster og forkælelse. Skru op for hyggen ved at invitere venner over til lækker, hjemmelavet pizza bagt i din egen stenovn. Med en stenovn i haven kan du både bage brød og lave sprøde pizzaer – og hvis du for alvor vil se dine gæster få stjerner i øjnene, kan du lave tomatsovsen med tomater dyrket i dit eget drivhus.

Hvis mundvandet løber ved bare tanken, kan du finde en stenovn til pizza her.

4: Forkæl jer selv med ultimativ have-afslapning
Afslut en perfekt forårsdag med en tur i vildmarksbadet eller udespaen. For hvad er bedre end at læne sig tilbage og få masseret de ømme muskler under stjernehimlen? Med et vildmarksbad eller en udespa kan I nyde naturen hele året rundt, mens I slapper af i det varme vand. Ren hverdagsluksus - og en indlysende måde at gøre haven til en forlængelse af dit hjem, som du med garanti vil elske!

Udendørs afslapning for de voksne - hele året rundt. Foto: Harald NyborgUdendørs afslapning for de voksne - hele året rundt. Foto: Harald Nyborg  

Se et stort udvalg af vildmarksbade og udespa her

5: Skab begejstring med trampolin eller fodboldmål
Aktivér børnene og gør det let og sjovt for dem at bevæge sig i hverdagen. Med sjove elementer i haven, vil bevægelse og leg komme helt naturligt. Opgradér for eksempel haven med en ny stor havetrampolin eller fede fodboldmål - eller måske jeres helt egen hoppeborg - og oplev, hvordan udelivet pludselig trækker meget mere end skærm og sofa.

Se det store udvalg af haveunderholdning for hele familien

6: Bålet skaber skønne hverdagsoplevelser
Haven kan nemt gøres til det perfekte sted for tiltrængt kvalitetstid og samvær for hele familien. Et bålsted er en åbenlys mulighed for at sikre netop det. I duften af brændende træ kan I grille skumfiduser, varme frysende fingre eller blive verdensmestre i snobrød – alt sammen i jeres egen have.

Skal titlen som snobrødsmester være din? Find et hyggeligt bålsted her

Hygge og snobrød - i din egen have. Skønt, ikke? Foto: Harald NyborgHygge og snobrød - i din egen have. Skønt, ikke? Foto: Harald Nyborg  

7: Lad ungerne boltre sig i et Jungle Gym

En have er i høj grad også et udendørs legerum for børnene – og det skal de kunne mærke. Til det formål giver er et Jungle Gym i træ med både klatrevæg, legetårn, rutsjebane og gynger perfekt til fantasifuld og aktiv leg for både store og små. Her kan de boltre sig i timevis, og luften vil uden tvivl blive fyldt med frydefulde hvin, når de rutsjer og klatrer løs. Du skal blot åbne havedøren til en verden af leg, imens du selv kan nyde en af forårets milde solstråler. Men vær forberedt på, at de misundelige legekammerater fra vejen også får lyst til at prøve.

Find et Jungle Gym her – dine børn vil elske det!

Haven er også for børnene, og et Jungle Gym sikrer dem timevis af sjov. Foto: Harald NyborgHaven er også for børnene, og et Jungle Gym sikrer dem timevis af sjov. Foto: Harald Nyborg  

8: Tag på ferie i jeres egen have
”Staycation” hitter og med et hyggeligt shelter, kan I tage på miniferie i jeres egen have. Erstat i ny og næ de sædvanlige putterutiner med komfortabel bunke-sovning under stjernehimlen og skab helt særlige stunder, I vil huske for altid.

Gør haven til et magisk udflugtssted med et shelter – find det her

9: Gør livet lettere og plænen grønnere
Haveudstyret skal selvfølgelig også være på plads. Livet som haveejer bliver nemmere, i hvert fald for dig, som ser det som en kedelig pligt. Og det ultimative køb for haveejeren er en robotplæneklipper. I sommerhalvåret kan det nemt føles som om, at du slår græs og river plæne konstant. Men med en robotplæneklipper kan du i stedet læne dig tilbage i nye havemøbler og nyde, hvordan robotplæneklipperens hyppige ture sikrer dig en mere tæt og pænere græsplæne med mindre mos og ukrudt.

Aldrig mere sved på panden over plæneklipning! Find en robotplæneklipper her

10: Få styr på dine reskaber
At gøre havearbejdet simpelt indebærer også at have styr på dine haveredskaber. Med et flot og praktisk skur kan du både organisere alle haveredskaberne og få plads til nem opmagasinering af havemøbler, krukker og andet. På den måde får du mere plads i garagen og slipper for bøvl med at opbevare ting på loftet.

Se et udvalg af praktiske redskabsskure til lave priser

Sådan kommer du nemt i gang:
Gå ind på harald-nyborg.dk, hvor det allerede store sortiment netop er blevet udvidet med et hav af nye, spændende produkter, som kun forhandles online. Alle varerne leveres direkte til dig og har de samme lave priser, som du allerede kender fra Harald Nyborg. Der er altså ingen grund til at gå ned på det gode haveliv dette forår.

Se det nye kæmpestore udvalg i kataloget her.

Du finder helt sikkert noget, der kan gøre dit forår både sjovere og mere hyggeligt.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Harald Nyborg.

 

Hvad er annoncørbetalt indhold?