ANNONCE:

Forår i haven – 10 ideer til den perfekte havedag for hele familien

Påsken er lige om hjørnet, forårssolen har endelig meldt sin ankomst og langsomt begynder små grønne spirer at pible frem. Med helligdagene på trapperne, er det tid til at udnytte familiens ultimative samlingssted – haven!

Men hvordan samler du store som små og kombinerer praktisk havearbejde, leg og afslapning? Det får du 10 idéer til her!

Og det bedste af det hele? Alt, du får brug for, findes nu på harald-nyborg.dk til altid lave priser.

Få haven til at stå skarpt
Lige nu er der mange haveopgaver, du kan kaste dig over. Det er tid til at slå græsplænen for første gang, få beskåret roser eller stauder og begynde at plante ud, så snart jorden ikke længere er hård af frost. Og så er det et oplagt tidspunkt at begynde at så de første grøntsager i drivhuset!

Kribler det i de grønne fingre, er der altså rig mulighed for at give dig i kast med haven allerede nu.

1: Få hurtigt og nemt styr på græsplænen
Hvis du ikke allerede har været i gang, så er det ved at være nu, du skal slå græsset.
Forestil dig det her: Du tænder for din robotplæneklipper, der lige så stille tøffer rundt, og snart har du en flot veltrimmet græsplæne. Uden bøvl og uden sved på panden. Nu mangler du bare en hurtig tur med græstrimmeren, så står alle kanter rundt om bede og fliser knivskarpt.

Trænger du til at få opgraderet haveudstyret? Find det til altid lave priser her.

2: Dyrk lækre grøntsager fra jord til bord
Drømmer du om at kunne servere grøntsager, du selv har dyrket, for dine gæster til sommer? Så skal du i gang allerede nu. Med et solidt og flot drivhus i din have er der ikke langt til spirende grønt og smagfulde retter med egne hjemmedyrkede lækkerier.

I det tidlige forår kan du plante sommergulerødder, salat, radiser og krydderurter i dit drivhus, og når maj indtræffer, kan du så småt begynde at plante tomater ud eller så majs i individuelle potter.

Slip de grønne fingre løs i dit eget drivhus – find det her.

Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg  

3: Sæt farve på haven med smukke blomster
I april er det sæson for at plante både sommerblomster og frugttræer, der kan stå flot i haven hele sommeren. Vil du passe ekstra godt på dine blomsterbede eller nyplantede frugttræer, så kan særligt træflis være en hjælpende hånd. Strøg de fine stykker træ hen over jorden ved dine planter, så du undgår irriterende ukrudt og kulde ved trærødderne.

Mangler du muld eller træflis? Bestil en sending og få det leveret til dit hjem.

4. Spar på vandet med en regnvandstønde
Når du alligevel er i gang med at ordne haven, kan du overveje, om det er tid til at få anskaffet dig en regnvandstønde. Så kan du praktisk og nemt opsamle regnvand fra taget og bruge det til at vande dine planter eller grøntsagerne i drivhuset.

Vil du også genbruge havens regnvand? Se udvalget af regnvandstønder her.

5: Kom nemt i gang med de større projekter
Hvis påsken kalder på de lidt større haveprojekter, er der også hjælp at hente hos Harald Nyborg. Måske det er på tide at få spredt sand til endelig at anlægge en fliseterasse? Eller få en flot indkørsel med skærver?

Du finder både sand, skærver, granitsten og grus her - så er det bare om at komme i gang!

Slip legen løs i haven

Lad os indse det: Børnene synes måske ikke, at hverken havearbejde eller anlægning af indkørsel udgør den perfekte havedag. Sørg for at holde dem godt aktiveret med leg og spil i haven.

6: Lad børnene klatre på væggene
Har du mindre børn eller børnebørn, så lad dem grine og pjatte, mens de klatrer og rutsjer på deres nye Jungle Gym. Eller nyd at kunne plante blomster til lyden af barnlig fryd, når de hopper og leger på deres nye store havetrampolin.

Få garanti for barnlig glæde med et solidt Jungle Gym eller en ny stor trampolin.

Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg  

7: Ram plet med et fodboldmål
Har du større børn, så gør dig selv en tjeneste og investér i gode, store fodboldmål. Så kan du nemlig se til med ro i maven, når der bliver øvet præcision i målskuddet på målene i stedet for på dine pæne keramikkrukker.

En verden fyldt med underholdning for børnene venter på harald-nyborg.dk. Find havens nye legetøj her.

Slut dagen af med ultimativ hygge og afslapning
Blot fordi uret siger aften, behøver den perfekte havedag ikke at være slut. Måske er den kun lige begyndt!

8: Kast dig ud i havegastronomi
Med en ægte stenovn kan hele familien hjælpes ad med at pynte hjemmelavede pizzaer, inden de bages, og I alle kan mæske jer i lækre, luftige, stenovnsbagte godter. En oplagt måde at nyde aftensmaden sammen i den friske luft.

Sæt pizza på menuen med en lækker stenovn – find den her.

Foto: Harald NyborgFoto: Harald Nyborg  

9: Hygge i flammernes skær
Skal det være endnu mere hyggeligt? Så er et bålfad en absolut klassiker. Her kan I sidde i skæret fra flammerne, som mørket falder på, og langsomt riste bløde skumfiduser eller lade ungerne styre deres eget snobrød med stolthed.

Vil du også lave mad ved bål? Så find dit nye bålfad her.

10: Nyd aftenen i det lune vand
Hvis aftenen skal afsluttes med afslapning og forkælelse, når børnene er puttet, hvad er så bedre end en tur i et vildmarksbad eller en udespa? Her kan du trække vejret helt ned i maven, finde ro og slappe af efter en lang og aktiv dag i haven.

Får du lyst til at forkæle dig selv med en udespa? Så se udvalget her.

Sådan kommer du nemt i gang
Det er simpelt! Du går ind på harald-nyborg.dk. Det i forvejen store sortiment er nemlig udvidet med utallige stærke produkter, der kun forhandles online. Alle varer leveres direkte til dit hjem og står til de altid lave priser, du kender fra Harald Nyborg.

Se det enorme udvalg i kataloget her. Den perfekte havedag er kun få klik væk!