ANNONCE:

El eller benzin - hvad passer dig bedst? Tag testen her!

Tusindvis af danskere er allerede hoppet med på elbils-bølgen. Men der er selvfølgelig en række overvejelser og beregninger, man skal foretage sig, inden man tager springet. Denne test kan hjælpe dig.

Der er de praktisk overvejelser. Overvejelser om klima. Og for rigtig mange er det helt naturligt også et spørgsmål om økonomi.

For hvad kan egentlig bedst betale sig: En elbil eller en konventionel benzinbil?

Der er selvfølgelig ikke et simpelt one-size-fits-all-svar på dette spørgsmål. Og derfor har el- og lade-udbyderen Greenbow lavet en test til dig, der overvejer elbil – men som endnu ikke har taget den endelig beslutning.
Her bliver du testet i, hvad det vil koste dig i løbet af et år enten at køre på benzin eller i en elbil med en ladeløsning.

Så tag Greenbows test nedenfor. Måske bliver du overrasket?

 

Der er nogle udgifter forbundet med elbiler, som mange måske glemmer. Dem kan du læse mere om i denne artikel.

Og ellers kan du allerede nu finde den bedste ladeløsning for dig hos Greenbow.

Se mulighederne for en ladeboks og ladeabonnement hos Greenbow her.

Om Greenbow

Greenbow blev grundlagt i starten af 2022 med en stærk ambition om at gøre det nemt at være elbilsejer. Greenbow investerer ikke i offentligt tilgængelige ladere, men koncentrerer sig om at tilbyde de danske husejere en billig og brugervenlig ladeløsning med strøm til ren indkøbspris.

Du kan bruge Greenbows app til at sikre, at din bil lader, når strømmen er billigst derhjemme. Og brug samme app til at lade når du er på farten. Greenbow investerer ikke i offentligt tilgængelige ladere - de bruger deres energi på at give dig adgang til så mange ladere som muligt.

Og så er der selvfølgelig mulighed for at have din egen lader derhjemme – endda på abonnement.

Klik for og dyk ned i Greenbows muligheder for en ladeboks og ladeabonnement