ANNONCE:

Få 20 minutters gratis kørsel og se byen med GreenMobility

Det er nemt at opdage din by. Især når du med GreenMobility kan få 20 gratis minutter til at begynde din rundtur – og samtidig opdage, hvor meget du også kan bruge den smarte elbil til.

Du har måske set en af GreenMobilitys elbiler køre omkring, hvis du bor i – eller har besøgt – København og Aarhus.

Årsagen er simpel nok: Bilerne er smarte, nemme og talrige. Flere og flere danskere opdager nemlig, at delebilsløsningen fra GreenMobility er en smart måde at bruge bil. Både som byboer og besøgende.

Nu kan du selv opleve, hvor nemt det er at bruge GreenMobility. Du får 20 gratis minutter til din allerførste tur, og det eneste du skal gøre, er at oprette en gratis profil i den smarte app. Så er du klar til at opleve byen.

Hent appen her og brug koden 'EkstraGreen' for få dine 20 gratis minutter.

Din telefon er din bilnøgle
Alt foregår faktisk via GreenMobilitys app. Lige fra betaling, til når du skal låse bilen op. Din telefon fungerer dermed også som bilnøgle for samtlige af GreenMobilitys biler.

Når du er ude og opleve byen, behøver du altså ikke nødvendigvis tage den samme bil igen og igen. Du kan bare bruge din telefon til at finde en ny bil, der kan tage dig til din næste spændende destination.

Og det er nemt at finde en bil. I appen kan du nemlig også se, hvor den nærmeste bil er parkeret, uanset hvor i byen du er. Eller du kan søge mod et af GreenMobilitys hotspots, som er reserveret til GreenMobility-biler. Her kan du være ret sikker på at finde en bil – og på at kunne parkere, når turen er slut.

null
GreenMobilitys biler er gratis at parkere på offentlige parkeringspladser med mere end to timers parkering, og du kan endda reservere en bil via appen, som du kan hente her. Foto: GreenMobility

De mange hotspots er placeret centralt i både København og Aarhus, så der vil ofte være et i nærheden, når byen skal opleves.

Hent appen og dine 20 gratis minutter med koden 'EkstraGreen', og find selv ud af hvor smart det er at køre med GreenMobility.

Sådan henter du dine 20 gratis minutter

Det er nemt at komme i gang med GreenMobility og få dine 20 gratis minutter:

  • Hent GreenMobilitys app og tilmeld dig gratis.
  • Indtast dine informationer, et billede af dit kørekort, en selfie og dine betalingsoplysninger.
  • Indtast promokoden “EkstraGreen” for at få dine 20 gratis minutter
  • Du vil blive godkendt hurtigst muligt og er klar til din første tur.

Så er du klar til at opdage din by og glæden ved GreenMobility.
Hent GreenMobility-appen her.

 

Du kan få flere gratis minutter
Det kan i forvejen godt betale sig at køre med GreenMobility, men du kan faktisk få endnu flere gratis minutter.

Hvis du sætter elbilen til opladning efter dine ture, kan du nemlig optjene minutter, mens du oplever byens mange muligheder.

Har bilen under 60% strøm, får du 10 gratis minutter. Hvis bilen har under 40% strøm, får du 15 gratis minutter og har den under 20%, får du 20 minutter.

Derudover kan du også få 30 gratis minutter, hvis en ny bruger opretter sig på din anbefaling. Du skal bare dele din unikke kode med venner, familie, kollegaer og andre bekendte, og så bliver der automatisk sat 30 gratis minutter ind på din profil.

GreenMobility er virkelig både nemt, billigt og bæredygtigt. Oplev det selv og oplev samtidig din by.

Hent GreenMobilitys app og kom godt i gang med dine 20 gratis minutter