ANNONCE:

Danskernes favoritspots: Giv os dit og vind et gourmetophold

Har du et favoritspot i Danmark? Så er det nu, du skal dele det med alle andre. Sammen med delebilstjenesten GreenMobility kan du give dit bud på et favoritspot i Danmark og vinde en lækker præmie til en værdi af 5000 kroner. Læs her hvordan, og find inspiration i videoen, hvor vi tog ud og spurgte folk på gaden om deres favoritspots.

Vi har vel alle sammen et favoritspot i Danmark. Det er måske i den by, vi bor i, eller i den modsatte ende af landet. Men det er altid turen værd.

Hvis du har et, får du nu den perfekte grund til at dele det med resten af Danmark.

Nu kan du nemlig være med i konkurrencen om et lækkert luksusophold og en gourmetmiddag til en værdi af 5000 kroner. Det eneste du skal gøre, er at dele dit favoritspot i Danmark. Deltag på Facebook eller Instagram.

Sådan deltager du

 • Opret dig gratis i GreenMobilitys app - hent den her
   
 • Tag et billede af DIT favoritspot
   
 • Læg billedet på Facebook eller Instagram
   
 • Tag GreenMobility på Instagram (@greenmobilitydk) eller Facebook: Øst for Storebælt eller vest for StorebæltSå kan GreenMobility opdage, du er med i konkurrencen
   
 • Brug hashtag #dinbydinbil
   
 • Vis gerne på billedet, at du har brugt en elbil fra GreenMobility til at komme dertil
   
 • Få 15 gratis minutter for at deltage i konkurrence
   
 • Få yderligere 30 minutter gratis til dig og dine venner med din unikke kode (Find den i GreenMobility appen under “Min profil”)

Du kan desuden læse mere om konkurrencen her.

 

Alle inspirerer alle
Især efter halvandet år med nedlukninger og en kæmpe mangel på spændende oplevelser, er det vigtigere end nogensinde, at vi alle hjælper hinanden med gode tips til Danmark.

Hvis du er klar på at give din anbefaling til danskerne, har du altså mulighed for at være med i konkurrencen, som du kan læse mere om her. Se hvordan i videoen.

Og klik dig videre til GreenMobilitys Instagram for at deltage. Foretrækker du Facebook? Bor du vest for Storebælt kan du klikke her, og øst for Storebælt er det her, du skal klikke.

Du kan desuden finde inspiration i denne video, hvor vi i samarbejde med GreenMobility satte vi os for at høre tilfældige mennesker i skønne København, hvad deres favoritspot i byen er. Du også kan høre mere om, hvordan du deltager i konkurrencen.

 

Vil du vinde?
Uanset hvor i Danmark du bor, kan du være med i konkurrencen om et luksusophold og en gourmetmiddag til en værdi af 5000 kroner. Det eneste det kræver, er et billede af dig og dit favoritspot.

Du kan læse mere om konkurrencen hos GreenMobility på Instagram eller en af de to facebook-sider: Øst for Storebælt eller vest for Storebælt.

Alle der deltager i konkurrencen, der er oprettet og godkendt bruger hos GreenMobility, får tildelt 15 gratis minutter på deres profil efter de har lavet deres bud på et favoritspot. Det er gratis at oprette sig, og du kan oprette dig via appen 'GreenMobility'.

Du kan derudover også få 30 gratis minutter til en GreenMobility-bil, du kan bruge, når du næste gang skal besøge dit favoritspot. Del din unikke kode fra appen under “Min profil” med dine venner. Når dine venner bruger din kode til at tilmelde sig appen, får I begge 30 gratis minutter at køre for.

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med GreenMobility.

GreenMobility_Logo_Green_Grey.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?