ANNONCE:

Start din efterårsrejse med en rabatkode

Er du en af dem der har ventet med at booke ferie til nu? Så er du heldig! For lige nu finder du de bedste rabatter på efterårsrejser og rejsetilbehør. Nedenfor finder du et udpluk af nogle af denne måneds største tilbud.

Rejs med kort varsel
Leder du efter en rejse i Europa? Så kan du komme afsted på en afbudsrejse hos DTF-Travel fra kun 1.500 kr. per person. Se det store udvalg af skønne byer på deres hjemmeside.

En anden fantastisk kampagne som du kan nyde godt af lige nu, er hos Hotels.com. Her får du 20% på udvalgte hoteller som medlem.

Book sommerhus til efteråret
Spar hele 20% på din booking lige nu! Med en Dancenter rabatkode sparer du på masser af fantastiske sommerhuse på ankomster helt frem til 15. december 2022 i hele Danmark.

Rejs med stil og god lyd
Mangler du lidt nyt til din rejse? Måske leder du efter et par fede sneakers eller jeans, som passer perfekt til at nyde Europas efterårsvejr i. Som medlem af Levi's får du 10% i rabat på dit første køb og mulighed for at slippe for fragten.

Kender du til eStore? Hvis ikke, så bliver det helt sikkert en af dine go to butikker, når du skal ud og rejse. I deres store Rejse & Ferie-kategori finder du alt fra toilettasker til nakkepuder, kufferter og meget mere.

Sidst men ikke mindst! Så får du lige nu muligheden for at få en eksklusiv BookBeat rabatkode, som giver dig 2 måneder gratis lytning! Så slap af og nyd efteråret i selskab med de bedste podcasts.