ANNONCE:

Start året ud med store besparelser

Det nye år er endelig skudt i gang! Selvom at det for mange betyder en ny begyndelse, så er der stadig nogen, som sidder inde med ting fra sidste år der skal udskiftes, byttes eller måske opgraderes.

Januar er en de måneder, hvor de helt store udsalg starter i Danmark. Allerede fra slutningen af december og helt frem til marts er der besparelser at hente! Sidder du derfor inde med gaver fra julen, som skal byttes til noget andet, eller mangler du noget til dit nye nytårsforsæt, så er dette helt klart tiden for dig! Med det helt store vinter- og januarudsalg, kan du være sikker på at spare på, hvad end det er, du står og mangler.

Nyt år, nye varer
Det kolde vejr forsætter endnu, men takket være udsalgstiden som vi går i møde, så har kunder alligevel en mulighed for at opgradere klædeskabet derhjemme. Flere af de helt store butikker holder nemlig udsalg hele januar med store besparelser. En anden mulighed for at spare, er selvfølgelig med en rabatkode. Brug blandt andet en eksklusiv Munkstore rabatkode og få 10% rabat på ikke nedsatte varer.

 

Ny start med opgraderinger
Flere venter som regel med at udskifte deres computer, kamera, telefon og ligene ting indtil januar. Både fordi det er billigere, men også for at kunne få den nyste nyudviklede teknologi. Tag bare et kig forbi Lenovos vinterudsalg og find både nye og ældre modeller, som er nedsat med op til 30% rabat.

Sparetips
Det kan til tider godt blive for meget at stå i kø ude i butikkerne og nærmest kæmpe om at få den sidste størrelse, det rigtige skønhedsprodukt, og samtidig få styr på den næste ferierejse, uden at tabe det hele gulvet. Men med online shopping er det meget nemmere, da du kan finde alt du mangler lige her. Du er på den måde kun et klik væk fra alle dine favorit butikker!

Handler du for første gang, så kan du ofte spare ekstra med en rabatkode som ny kunde. Opnår du minimumskrav for din handel, så kan fragten spares. Det er altså ikke kun i udsalget, at mulighederne er store, for at slå endnu mere af prisen!

Tekst: Global Savings Group