ANNONCE:

Spar på årets skolestart med rabatkoder

Nu er sommerferien snart slut, men frygt ej. Med et kæmpe udvalg af fantastiske rabatkoder, så kan du nemt finde de bedste tilbud på alt du skal bruge, for at gøre dette skoleår billigere.

Skal du starte i skole? Eller måske skal du i gang med et kursus eller anden uddannelse? Har du børn der skal i skole for første gang? Find alt til skoletasken med eksklusive rabatkoder her i Ekstra Bladet. 

Lige nu hos Lenovo finder du de bedste tilbud på alt fra laptops til tablets og tilbehør. Du kan spare helt op til 30% på udvalgte modeller. En anden måde du kan spare på, er ved at tjekke deres outlet. Her finder du super-deals hele året rundt.

Hvis du leder efter nye blyanter til penalhuset eller en ny skoletaske eller madkasse, kan du altid besøge CDON. Shop i en af deres mange kategorier, og spar helt op til 40%.

Hvis du er forælder til et barn, som har første skoledag i år, er der meget nyt, der skal indkøbes. Og det er dyrt!

Tjek derfor altid hvilke rabatter du kan få, inden du gennemfører dit køb. Start skoleåret med god still, med tøj og sko fra H&M eller Zalando. Lige nu kan du spare i deres store Back to School-kampagner.

Hvis I er på jagt efter nye fodboldstøvler, sportstøj, drikkedunke eller hvad end I mangler til gymnastiktasken, så finder I det med sikkerhed hos adidas eller Nike.

Sparetips
De fleste butikker har udsalgsperioder hele året rundt. Nu hvor sensommeren begynder, og vi skal tilbage i skole og på arbejde, har du mulighed for at finde mange forskellige kampagner, som du og din familie kan nyde godt af.

Gør et kup og gør rabatkoder til en fast del af din online shopping. Køb for lidt ekstra og spar fragten, bliv medlem og spar på dit første køb. Alt dette kan hjælpe dig med at spare mest muligt.