ANNONCE:

Skyd skoleåret i gang med de bedste rabatkoder

Sommerferien er efterhånden ved at være ved vejs ende, og for mange er det tid til at gøre sig de sidste indkøb. Bliv skoleklar igen i år med de bedste deals og rabatkoder på alt det, du står og mangler.

Står du og skal i gang med et nyt studie, eller skal børnene videre i næste folkeskoleklasse? Du kan finde mange gode tilbud og rabatkoder lige her på alt lige fra nyt, lækkert tøj til skoletasker, penalhuse og meget andet. 

Gør et kup hos NA-KD, hvor du kan spare hele 30% på nyt og lækkert tøj og sko til garderoben for både store og små. Det samme gælder hos Nelly, hvor du med en rabatkode sparer hele 25% på den dyreste vare i din kurv samt helt op til 50% i rabat på en masse lækre udsalgsvarer. 

Selvom sommerferien er ved at være forbi, kan du og familien stadig nå at komme på en hyggelig ferie med op til 20% rabat på sommerhuse hos Dancenter.  

At starte et nyt skoleår kan på mange måder være en dyr affære. Der skal være styr på mange indkøb, og det kan derfor betale sig at shoppe online, hvor de bedste tilbud og rabatkoder ofte er at finde. Står du og mangler en ny bærbar computer, kan du som studerende spare 25% på mange modeller hos Lenovo

Hos CDON kan du forvente at finde alt det, især dine børn kan få ekstra glæde af, når næste skoleår starter. Shop fine madkasser, skoletasker, penalhuse og skriveredskaber til fantastiske priser. Køb også det mest essentielle til idrætsundervisningen hos adidas, hvor du lige nu får 10% på masser af praktiske sportsvarer med en rabatkode.

Spar med de bedste tips
Der er mange måder at spare ekstra penge på, når du shopper online. Først og fremmest er det altid en god ide at skrive dig op til dine favoritbutikkers nyhedsbreve, så du derigennem altid kan holde dig opdateret på de sidste nye tilbud og rabatkoder. Samtidig vil du tit og ofte modtage en personlig rabatkode til dit første køb.

Spar derudover også fragt væk hos mange butikker, sørg blot for at handle for et minimumsbeløb. Husk at der er ekstra meget at spare i højtider såsom Black Friday, omkring juletid og ikke mindst lige nu til de bedste Back to School kampagner.

Tekst: Global Savings Group