ANNONCE:

Klar, parat, rejse start

Bliv klar til dine rejser med alle vores skønne rabatter

Højsæsonen for rejser nærmer sig, og flere gør sig klar til både at rejse ud af landet, i sommerhus, på camping eller tage på længere køreture. Ligemeget om du er blandt de rejsende eller ej, så er der besparelser at gøre godt af. Der er derfor noget for alle og enhver rejsedrøm.

Rejs dig jorden rundt
For dem som ser frem til en hotelrejse, vil booking.com være et godt sted at starte. Find nemlig hoteller over hele verden, og spar nemt op til 10% på en booking. Hvis hotelferien ikke er i dine drømme, så kan du i stedet for nyde godt af en cruise-tur med DFDS, som ofte har op til 40% rabat på kahytter, eller tilbud på at tage bilen med gratis på ferien.

Hav det hele forberedt og klar
Selvom at alle nok kan nikke kende til, at der altid shoppes lidt på en ferie, så er der også visse ting, som bare er bedst at have med fra starten af. Tøj især er en nødvendighed for alle rejser, særligt hvis turen går fra kolde Danmark til den varmere temperatur sydpå. Nye kunder får lige nu en eksklusiv rabatkode til NA-KD, som giver hele 30% på købet. Få både sommerkjoler, sandaler, eller kondisko til længere vandreture!

 

Hav noget til ventetiden
Podcast? Musik, bøger eller andet mens du venter? Mens du sidder og venter i lufthavnen, bussen, eller bare nyder turen ved stranden, hvorfor ikke også nyde godt 30 dage gratis Podimo med en eksklusiv rabatkode, eller måske 45 dage gratis hos Nextory er mere din stil? Begge koster ingenting at afprøve.

Tag din shopping med på farten…
Eller få det hele gjort hjemme foran din aircondition på sofaen. Det spiller ingen rolle. Mange af dine mest elskede onlinebutikker gør det nemlig muligt for dig at shoppe igennem deres app på telefonen. Du kan altid tilføje en rabatkode herfra og spare lidt ekstra på dit køb. På den måde kan du have din shopping med til lands, til vands og selv i luften.

Tekst: Global Savings Group