ANNONCE:

Kan du heller ikke vente? Book din påskeferie med rabat

Af Global Savings Group

Der er stadigvæk længe til sommerferien, så hvorfor ikke tage en smuttur til en ferieø eller hovedstad i påsken? Bestil allerede nu hos nogle af de største rejsebureauer og få helt op til 1200 kr. i rabat per booking, eller tag ungerne med og spis for 0 kr. på udvalgte hoteller.

Om du er til sol og strand, sejltur eller storby, så venter der dig lige nu de bedste påsketilbud! Nedenfor finder du et udpluk af, hvor du kan få rabat samt gode spareråd. 

Sol og sommer
Allerede nu kan du komme afsted til for eksempel Gran Canaria og få op til 25% i rabat på dit ophold. Spanien er et af danskernes favoritdestinationer. Især de spanske øer har i årevis været en klart favorit. Udover de sommerlige grader året rundt og den skønne mad, er det også et land, hvor det ikke koster så meget at holde ferie. Book din ferie til Spanien eller en af de andre destinationer, hvor du kan nyde solen i din påskeferie. Hos kendte bureauer som Apollo, Solfaktor, TripX kan du komme billigt afsted ved at booke en afbudsrejse med helt op til 40% i rabat.

Måske leder du også efter billeje? Slip for uventede udgifter og book med AVIS. I det meste af Europa finder du deres Avis Inclusive pakke, som giver dig ekstra ro i sindet, så du kan nyde din ferie.

null

Sejltur med egen bil
Nyd påskeferien til søs med DFDS og spar op til 50% på din minicruise. Udover selve oplevelsen om bord, hvor du både kan deltage i koncerter og andre events, kan du tage din egen bil med helt gratis. Hvis du gerne vil besøge Norge, så stig om bord i København og sejl til Oslo. Du får to nætter om bord med masser af underholdning og taxfree shopping. 

Nyd påsken hjemme
Det er ikke kun i udlandet, at du finder rabatter på oplevelser. Hvis du er hjemme i påsken, så benyt muligheden for at tage en overnatning i sommerhus eller på hotel. Hos Dancenter får du lige nu 50% på deres Last Minute tilbud. Udover det kan du også bruge en rabatkode, der giver 15% på dit ophold. Er du mere til et hotelophold, så kan du hos Radisson få rabatter på både 25% og 40% ved at booke med en rabatkode. 

Det behøver ikke at være dyrt at tage på ferie, få en oplevelse, købe nyt til hjemmet, haven eller dig selv. Hvis du bare kigger det rigtige sted, kan du spare på alt fra din hverdag til dine ferier.

God påske!