ANNONCE:

Julehandel på budget - Brug rabatkoder

Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen, og julen varer li’ til påske!

Selvom julen kan være så uendelig hyggelig og skøn, så er de fleste af os nok ret glade for, at den ikke varer lige til påske. For selvom julen er fyldt med hygge og glæde, så er det også en tid med ekstra mange udgifter. Derfor kan du allerede nu begynde at planlægge dette års julehandel med rabatkoder.

Måske er du en af dem, der ikke har købt dine julegaver på Black Friday? Eller måske er du en af de mange, som er hårdt ramt på grund af den nuværende krise? Nedenfor finder du et lille udpluk af webshops, som giver dig den bedste pris hele december.

Din hverdag i december
Som kunde hos et af Danmarks bedste online apoteker, Apopro, finder du tilbud på alt fra hudpleje til kosttilskud og vitaminer. Hold godt øje med de populære rabatkoder, som giver dig fragten helt gratis. Dette år kan du også få rabat på alt til kæledyrene, når du handler hos Zooplus. Deltag i en af deres julekampagner, og få foder og meget mere med helt op til 20% i rabat.

null  

Find julegaven til ham eller hende
Køb den perfekte gave i en af de mest populære modebutikker og spar på dit køb med en unik rabatkode. NA-KD tilbyder rabatter på op til 30% på hele shoppen. Hold øje med deres side her i Ekstra Bladet og se hvornår du kan få fat i en af de unikke koder! To andre butikker som tilbyder unikke rabatkoder i december er Vestiaire Collective og Munkstore. Her får du mulighed for at shoppe i et kæmpe univers af 10.000 brands og nyde koder, der giver dig 10% i rabat hos Munkstore og 225 kr. hos Vestiaire Collective. Få desuden 10% i rabat som medlem af storfavoritten, Tommy Hilfiger. Du kan bruge din rabat på alt fra parfumer til undertøj.

Bestil maden udefra
Gør din jul mere afslappet og bestil maden udefra. Når du bestiller 4 måltidskasser hos HelloFresh, sparer du hele 785 kr. Gå ind på deres hjemmeside for at se hvilke af måltidskasserne, du kunne tænke dig. Indløs herefter rabatkoden i kurven, inden du betaler. Dette år får du også adgang til en eksklusiv Wolt rabatkode. Download appen, og spar helt op til 150 kr. på din første bestilling.

Rigtig glædelig sparejul!

Se flere af de mange tilbud her.