ANNONCE:

Find de bedste rejse-rabatter her

Hvor går turen hen denne sommer? Måske leder du efter en charterrejse? Eller måske en leder du efter en, af de mange afbudsrejser?

Udforsk de skønne sommer-deals og find de bedste rabatkoder og kampagner til alt fra hotelophold til mini cruise.

Billige rejser
Book årets familieferie hos Booking.com og spar op til 15% på de bedste rejsedestinationer til sydeuropa. Du kan også blive medlem, og få tilsendt en 10% rabatkode, som du kan bruge på udvalgte ophold.

Hvorfor betale fuld pris, når du kan få rabat med de største og bedste rejseselskaber? Bestil for eksempel med Hotels.com og få mindst 20% på deres sommertilbud. Hvad med et weekendophold? Tag en overnatning på et af de skønne Scandic-hoteller og spar 20%.

Rejser til Norge
Hvad med en mini cruise til Oslo?

Tag bilen med ombord hos DFDS og nyd de smukke fjorde og skovområder. Lige nu sparer du 15% på rejser fra København og hele 20% på måltider ombord!

Vandreture og camping
Glem alt om hverdagen og forsvind væk i naturen. Du kan få rabat hos flere forhandler, der specialisere sig i udendørslivet. Hele sommeren tilbyder CDON forskellige rabatkoder, som du f.eks kan bruge på alt fra vandrestave til soveposer. Hos VidaXL får du lige nu op til 15% i rabat, som du også kan benytte i deres friluftsliv-kategori.

Gode sparetips
Om du leder efter billeje, sommerhuse, fly og hotel eller nyt tøj til din rejse, så finder du det med sikkerhed her. På rabatkode-siden kan du søge på alle dine favorit forhandler og finde de eksklusive rabatkoder. Du kan få rabatter på alt fra specifikke destinationer, til bestemte rejseperioder.

Det betaler sig derfor altid, at tjekke rabatkoder og kampagner, inden du booker, så du spare mest muligt på din rejse, uanset hvor den går hen.

En anden god måde at spare penge på, er ved at kigge i Last Minute Rejser-kategorien. Her har du gode muligheder for at komme afsted for det halve. Et andet godt spare tip, er at booke i god tid. Så hvis du allerede har booket årets sommerferie, kan du måske være heldig at spare på efterårsferien eller endda vinterferien.