ANNONCE:

Få kæmpe besparelser til årets største prisfest

Vil du gerne have vilde rabatter fra dine yndlingsbutikker? Så har du chancen nu!

Hele november måned giver forretninger verden over helt vanvittigt gode tilbud på tusindvis af skønne varer. Prisfesten kulminerer d. 24. november til Black Friday, der giver årets største besparelser. Vi har samlet de allerbedste Black Friday deals, tilbud og rabatkoder, så du kan få den skønneste og billigste shoppingoplevelse.

Læs med her, og få inspiration til din Black Friday-shopping.

Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så sparer du her
Noget af det bedste ved novembers Black Friday tilbud er helt sikkert, at stort set alle butikker - online og fysiske - har super skønne tilbud. Med de kæmpe muligheder for online besparelser behøver du ikke engang at forlade dit hus og vove dig ud i travle butikker.

Uanset dine interesser eller behov er du garanteret at finde besparelser på lige præcis det, du står og mangler. Eksempelvis udnytter mange kæledyrsejere Black Fridays sparemuligheder til at købe stort ind af foder, legetøj og udstyr til deres firbenede venner. Find for eksempel kæledyrstilbud hos zooplus, der hele november måned tilbyder en eksklusiv 10% rabatkode til nye kunder.                                                                                     

Andre, der også drager store fordele af prisfesten, er modeelskere. Danmarks største modeforhandlere har nemlig næsten alle specielle Black Friday-rabatter, hvor de mest populære styles kan købes til super lave priser. Hos topforhandlere som NA-KD giver de blandt andet unikke rabatkoder på 20% til både nye og eksisterende kunder, og hos adidas er du altid garanteret nogle af årets laveste priser.          

null                                                     

Endelig giver Black Friday den perfekte mulighed for at spare stort på elektronik og hvidevarer. Det kan ofte være ret dyrt at købe en ny PC, smartphone eller vaskemaskine, så hvis du vil gøre disse investeringer væsentligt billigere, bør du følge med hele november. Hos forhandlere som Electrolux finder du for eksempel en hel Black Friday-side fyldt med ekstremt gode tilbud.

Find julegaverne i god tid til lave priser
Vil du også helst undgå stress og høje priser, når de sidste julegaver skal købes ind? Så er november din chance for både at være i god tid med dine juleindkøb og at få det hele til den bedste pris. Da de fleste butikker ved, at Black Friday bliver brugt flittigt til julegavekøb, giver mange forhandlere bytteret helt frem til januar. Så du kan altså roligt købe alle julegaverne uden bekymringer.

Det er dog ikke kun julegaver, du kan spare på. Du kan nemlig også gøre din julemiddag nemmere og billigere med tilbud på julemad fra forhandlere som Aarstiderne. Du kan også finde både julegaver og -middag til dit kæledyr! For udover deres unikke Black Friday-rabatkoder har zooplus også et helt julemarked med de bedste tilbud til hunde og katte. Alt i alt er november en super mulighed for at få julehygge for hele familien til fordelagtige priser.

Tips og tricks: Sådan får du den bedste shoppingoplevelse

 1. Hold øje med dine yndlingsbutikker
  Har du en online forhandler, du køber hos igen og igen? Så kan du bruge Black Friday som en mulighed for at købe stort ind og spare ekstra. På rabatkoder.ekstrabladet.dk kan du danne dig et nemt overblik over, hvilke rabatter dine yndlingsbutikker har.
   
 2. Få energi til din shopping
  Selv hvis du holder dig til online shopping, kan det hurtigt kræve lidt ekstra energi at forholde sig til så mange gode tilbud. Heldigvis tilbyder Take Out-steder også gode Black Friday deals! Brug for eksempel en eksklusiv rabatkode fra Wolt, der giver i alt 150 kr. i rabat på dine 3 første bestillinger. Så kan du holde energien oppe med hyggelig aftensmad og shopping hjemme i stuen.
   
 3. Glem ikke Cyber Monday
  Fortvivl ej, hvis du ikke har mulighed for at shoppe til Black Friday. Du får nemlig endnu en chance til Cyber Monday - mandagen efter Black Friday. Her har de fleste butikker stadig super gode tilbud og måske endda specielle Cyber Monday-rabatkoder.