ANNONCE:

Black Friday - Udsalgsfest med rabatkoder

Er du klar til de mange vilde tilbud i Black Month?

Som de fleste nok har lagt mærke til, så er Black Friday blevet en fast tradition både online og i fysiske butikker. Vanen tro skydes Black Friday i gang allerede i starten af november. Denne skønne periode kaldes også for Black Month og byder på rabatter på alt fra møbler til mode og elektronik. Hele november får du de bedste rabatkoder og største deals samlet her i Ekstra Bladet.

Få en lille smag på hvad du kan spare på denne Black Month.

Kvalitet for det halve
Vi varmer op til Black Friday med besparelser på masser af mode hos kendte forhandlere som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, og Nike. Spar imellem 30% til 50% med en rabatkode eller ved at deltage i en af deres kampagner, som du finder igennem hele november. Black Friday er fantastisk for dig, der leder efter lidt dyre varer til dig selv eller en du holder af. Det er nemlig her du får årets største tilbud!

Eksklusive rabatkoder til de mest populære forhandlere
Black Friday er manges yndlings udsalg. Og det er der en god grund til! Det er nemlig her, der gives de største rabatter og allerflest eksklusive rabatkoder. Eksklusive, eller unikke koder som de også kaldes, er en kode som du kun finder her på Ekstra Bladet. Shop hos NA-KD og få imellem 20% - 25% i rabat på hele siden, bare ved at bruge en eksklusiv kode. Eller gør et kup hos About You og Munkstore og få minimum 15% på hele din kurv.

Er det måske julegaver, der skal købes på Black Friday?Er det måske julegaver, der skal købes på Black Friday?  

Julegaver på budget
Køb dine julegaver på Black Friday og spar både tid og penge! Nyd at kunne shoppe hjemmefra og giv dig god tid til at lægge et budget, så du ikke farer vild i alle rabatterne. Måske du kan tale med din familie eller venner om at få deres ønskeliste allerede nu, så du ikke går glip af prisfesten og må købe gaver til fuld pris igen i december. Find gaver til de små hos f.eks LEGO og få en gratis gave med i købet. Hos Pixizoo finder du tilbud på alt fra babyudstyr til legetøj og amning. Sidste år kunne du få op til 40% i rabat på autostole og ekstra 25% i rabat på udvalgte varer. Dette år vil med sikkerhed give lige så store rabatter!

Hyg hjemme med god mad og godt selskab
Hvorfor ikke blive hjemme og nyde ikke at skulle ud og handle ind til aftensmaden? Lige nu hos HelloFresh sparer du kr. 765 på fire måltidskasser. På deres hjemmeside finder du de skønneste retter til både fest og hverdag - og så leveres der direkte til din dør!

Måske er du også blevet vild med podcasts og lydbøger? Hos Podimo får du adgang til de mest populære podcasts og lydbøger. Lige nu får du 6 uger gratis lytning med en eksklusiv rabatkode.

Rigtig god Black Month.