ANNONCE:

Træt af stoppet næse? Sådan kan du tage det i opløbet

Hvert år døjer mange danskere med tør og stoppet næse. Men faktisk kan det forebygges med en naturlig næsespray, så du slipper for gener og vejrtrækningsproblemer.

Du kender det sikkert godt.

En stoppet eller irriteret næse kan være meget generende med både ubehag og besværet vejrtrækning til følge.

Den gode nyhed er, at der nu findes en løsning, som gør det muligt at forebygge udfordringerne ved en stoppet eller irriteret næse samt næsetørhed. Løsningen hedder OtriCare AloeVera næsespray, og med den får du igen luften og følelsen af en frisk næse tilbage.

OtriCare AloeVera er en saltvandsspray, som rengør og renser næsen hos både voksne og børn, og den er desuden et naturligt alternativ til at lindre næseproblemer ved eksempelvis allergi og forkølelse.

Og der er faktisk overraskende mange helt almindelige ting i hverdagen, som kan give dig problemer i næsen. En næse, som samler masser af partikler op dagligt. Bare læs nogle af eksemplerne nedenfor - og læs mere om OtriCare AloeVera her.

Udendørs aktiviteter kan give gener
Opholder du dig meget udendørs, for eksempel på grund af arbejde eller fritidsaktiviteter, kan støv og pollen være ret problematisk. Men ved at bruge OtriCare AloeVera næsespray kan du undgå, at partikler og pollen sidder fast i næsen.

Selv den friske luft kan have drilske partikler, men det behøver du ikke længere bekymre dig over - OtriCare AloeVera kan nemlig bruges dagligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

null  

Partikler fra hygge og transport
Brændeovne er hyggelige, men partikler fra ovnen kan sætte sig i næsen og give kløe og ubehag. OtriCare AloeVera næsespray hjælper mod partiklerne og kan rense næsen, mens du hygger dig ved varmen.

Det samme gælder, hvis du bevæger dig udenfor i trafikerede områder, hvor partikler fra udstødning også kan give udfordringer.

For din næses skyld kan du her købe OtriCare AloeVera.

Langvarige forkølelser og tørhed
Snot og tilstoppethed i næsen er en fast følgesvend for mange, der hvert år døjer med langvarige forkølelser både vinter og sommer.

OtriCare AloeVera kan sætte en stopper for det ved at løsne slim og pleje næsen med den blødgørende Aloe Vera. Fugten fra Aloe Vera-planten hjælper også de mange, der af forskellige årsager oplever, at deres næse føles tør og irriteret.

Om OtriCare

OtriCare AloeVera er en næsespray med naturligt fortyndet saltvand og Aloe Vera - helt uden konserveringsmidler.

Det betyder, at du kan bruge den til at forebygge tilstoppet eller irriteret næse.

Er du allerede forkølet eller lider du af allergi, kan du også bruge OtriCare AloeVera  dagligt og eventuelt i kombination med medicin.

Der findes også en variant til børn uden AloeVera, som også kan bruges efter behov.

Begge OtriCare-produkter kan selvfølgelig både bruges i løbet af dagen og før sengetid, så du får en god nats søvn.

Du kan læse om og købe OtriCare her.

 

 

Der er fordele ved at forebygge
Konkret indeholder næsesprayen en naturlig saltvandsopløsning, der er rig på mineraler samt altså Aloe Vera, der er kendt for sine fugtgivende, blødgørende og lindrende egenskaber.

Og modsat mange andre produkter er den nye OtriCare AloeVera næsespray netop velegnet til daglig og forebyggende brug, da den med helt naturlige ingredienser renser luftpartikler væk og lindrer den irritation i næsen, som mange med garanti kender.

Der skal ikke mere til end ét eller to spray om dagen for at gøre en stor forskel, så du kan nyde dagen.

På den måde har du mulighed for at være et skridt foran din næse, når det kommer til gener som tilstoppethed og ubehag.

Det kan du læse mere om her.

Rigtig god sommer til dig og din næse.