ANNONCE:

Er du selvstændig? Dårlige kontrakter kan koste dig kassen

Som selvstændig er man sjældent ekspert i kontrakter og handelsaftaler, hvorfor man uvidende kan komme i problemer. Og det kan hurtigt blive dyrt, når tingene går galt.

”Men vi havde jo en aftale.”

Disse ord hører til blandt de mest frustrerende og skæbnesvangre, man som selvstændig kan få over læberne.

De indikerer nemlig, at den aftale, man troede, man kunne regne med, ikke er gået som forventet. Desværre sker det også, at aftaler eller kontrakter viser sig at være forretningsmæssige fælder, man ikke selv har den juridiske indsigt til at gennemskue.

Som selvstændig eller iværksætter er man nemlig typisk ekspert i det produkt, man sælger, og ikke i jura og handelsaftaler.

Derfor kan det være svært eller ligefrem umuligt at vide, hvornår det er nok med en simpel aftale på mail, og i hvilke situationer man skal have en decideret handelskontrakt med selv de mindste detaljer stavet ud.

Læs mere om juridisk hjælp her.

Kan hurtigt blive dyrt
Præcis hvor mange af de over 5000 årlige virksomhedskonkurser i Danmark, der skyldes brudte aftaler og kontrakt-fælder, findes der ikke tal på. Men det kan hurtigt blive dyrt, når tingene går galt, særligt for selvstændige og iværksættere.

Ikke kun i form af tabet af en vigtig opgave eller et salg, men også i salær til advokater, hvis sagen ender med en stævning eller i retten: Typisk ligger deres timepris på 1000 kr. og opefter.

Derfor er det afgørende, at man som selvstændig har en allieriet i ryggen, der kan hjælpe med kontrakter og juridisk bistand, inden det går galt.

null
Frie Selvstændiges eksperter er din allierede, der hjælper med at kontrakter og juridiske forhold er på plads. Foto: iStock

Ubegrænset adgang til eksperter
Det er foreningen Frie Selvstændige blandt landets førende i, og som medlem hos dem får du bl.a. fri og ubegrænset adgang til juridisk hjælp til aftaler og kontrakter hos deres jurister.

Her kan du spørge om alt og på den måde undgå, at en tilsyneladende god aftale eller kontrakt ender med at give dig sved på panden og koste dig kassen.

Frie Selvstændige har i dag mere end 15.000 medlemmer, som de udover juridisk hjælp til aftaler og kontrakter også hjælper med inkassoservice og tilbud om personlig sparring til iværksættere.

Du kan blive medlem fra blot 95 kr. om måneden, og tilmelder du dig senest den 15. marts i år, får du de første tre måneder gratis.

Med Frie Selvstændige i ryggen kan du således roligt koncentrere dig om det, du er god til, og lade deres eksperter hjælpe med det, de ved mest allermest om.

Læs mere om Frie Selvstændige her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Frie Selvstændige.

Frie-Logo-500px.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?