ANNONCE:

Her fortæller Anne Vangsgaard om forløbet, fra hendes fly var forsinket til, hvordan Flyhjælp hjalp hende at få refunderet 20.000 kroner.

Hvor mange rejste I sammen?
Vi rejste 6 sammen

Hvor skulle I til og fra?
Vi skulle flyve fra Billund via Istanbul til Dubai med Turkish Airlines.

Hvor lang tid var flyet forsinket?
Vi var vel godt 45 minutter forsinket, så vi landede kl. 01.00, hvilket betød vi ikke kunne nå flyet til Dubai. Vi kunne først få et fly dagen efter ved 19 tiden og landede kl. 01.05.

Hvordan kompenserede flyselskabet i første omgang?
Vi skulle efter planen have landet dagen før om morgen kl 7.05, så det blev vel 18 timer forsinket. Vi fik hotelovernatning, morgen-og middagsmad, men ingen bagage eller skiftetøj.

Læs her om, hvordan du kan få hjælp af Flyhjælp, hvis dit fly er forsinket eller aflyst.

Hvordan fandt du ud af, at I også havde ret til en økonomisk kompensation?
Jeg søger normalt selv kompensation og har fået mange penge retur selv, men selskabet afviste denne gang. Så derfor søgte jeg flyhjælp.

Hvad gjorde Flyhjælp for jer?
De gjorde et godt stykke arbejde, og jeg fik besked ind i mellem om, hvor langt sagen var kommet. Vi ansøgte i januar og fik penge i juli måned.

Hvor mange penge fik I retur fra flyselskabet?
Vi fik lidt over 20.000 kr. Retur - og jeg har i øvrigt lige brugt dem igen, da Norwegian ikke ville udbetale for aflyst fly - Flyhjælp gik i retten for os og vandt sagen, og jeg fik penge retur igen.

Om Flyhjælp

Flyhjælp er et hold af danske eksperter inden for flypassagerers rettigheder. Vi har hjulpet mere end 70.000 passagerer med at indhente kompensation fra flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen.

Vi stræber efter at levere den bedste service og klarer alt det besværlige, så vores kunder bare kan læne sig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

Vi er autoriserede af staten til at indhente kompensation for flyforsinkelser på dine vegne, og du kan derfor være helt tryg med dit valg af Flyhjælp som din samarbejdspartner.