ANNONCE:

Overnat blandt rutsjebaner og vandland i Danmarks sjoveste skov

Af Trine Møhring Larsen

Fårup Sommerland åbner den 26. april dørene til endnu en sæson af sjov og eventyr, og denne gang er der noget helt særligt at glæde sig til. Udover de vanlige forlystelser tilbyder parken en række fantastiske overnatningsmuligheder, der gør besøget til en uforglemmelig oplevelse for både store og små.

Forårsmånederne vækker en trang til udendørsaktiviteter, og hvad er mere forfriskende end at tilbringe ikke bare én, men to dage fyldt med sjov og leg? 

I Fårup Sommerland kan du nyde den ultimative eventyrpakke ved at kombinere forlystelser i vand, på land og i luften med overnatning i selve forlystelsesparken. Fårup Sommerland tilbyder en bred vifte af attraktive overnatningsmuligheder. Er du til hotelhygge og komfort på Hotel Fårup, eller foretrækker du den autentiske følelse af Skovbrynet, hvor naturen omfavner jer? Måske drømmer du om at vågne op blandt trækronerne, klar til et eventyr i parken?

Prøv lykken i den enarmede tyveknægt, og se om du kan få tre hytter!

Måske er du den heldige vinder af en overnatning på Hotel Fårup for op til fem personer! Med i opholdet er inkluderet to dages adgang til parken.

Hotel Fårup: Luksus for hele familien
For dem, der ønsker en ekstraordinær oplevelse, er Hotel Fårup det ultimative valg. Det 4-stjernede familiehotel blev i 2019 kåret til Danmarks fjerde bedste hotel af TripAdvisor. Med 53 værelser, inklusive familieværelser og familiesuiter, lover Fårup Sommerland komfort og forkælelse til alle. 

null

Her kan I slappe af i stilfulde omgivelser, nyde lækre faciliteter og lade jer forkæle, alt imens I planlægger jeres næste dag med eventyr i parken. Billetter til Fårup Sommerland er naturligvis inkluderet, og I kan nyde godt af eksklusiv adgang før åbningstid. 

Skovbrynet: Autentisk campingoplevelse
For naturelskere er Skovbrynet den perfekte base, beliggende kun 500 meter fra Fårup Sommerland og tæt på både skov og strand. På campingpladsen kan I vælge en mere rustik oplevelse og slappe af i telt eller campingvogn, mens I deler historier om dagens forlystelser. Skovbrynet tilbyder nemlig en bred vifte af overnatningsmuligheder, herunder standpladser til campingvogne eller telte, hytter og ferielejligheder. 

null

Dette forår er det som noget helt nyt også muligt at overnatte i luksuriøse glamping-telte, hvor den traditionelle form for camping er erstattet med finere og mere stilfuldt møblement for den ultimative naturoplevelse på Skovbrynet.

Trætophytterne: Omgivet af naturens skønhed
For de adrenalinhungrende gæster tilbyder Fårup Sommerland også en ny og eksklusiv form for overnatning. Hotel Fårup har udvidet sit sortiment med to splinternye trætophytter, der bringer jer tættere på naturen end nogensinde før. Her kan I vågne op til lyden af fuglekvidder og en spektakulær udsigt over de vilde forlystelser Falken og Orkanen. 

Med en imponerende højde på 8 meter over jorden giver hytterne en helt særlig følelse af at være i ét med naturen. Indvendigt kan du blandt andet glæde dig til at blive mødt af en komfortabel indretning, hvor en af de mest unikke faciliteter er muligheden for at rutsje direkte fra soveværelset og ud på hyttens terrasse.

Overnatning i Fårup Sommerland åbner dørene til en verden af uforglemmelige øjeblikke sammen med din familie. Og med så meget at opleve, kan det godt blive nødvendigt med flere dage, især når der i år er endnu mere at udforske. 

Opgradering af Aquaparken
Fårup Sommerland har allerede etableret sig som en international attraktion takket være sine adrenalinfremkaldende forlystelser, især den imponerende rutsjebane, Fønix, der i 2022 blev kåret Europas bedste. Men parken hviler ikke på laurbærrene og fortsætter sin udvidelse. Denne gang er det vandentusiaster, der kan se frem til en ekstraordinær behandling, når Fårup Sommerland åbner dørene til den nye Aquapark til sommer, når sommervarmen melder sin ankomst.

null

Den omfattende renovering af Danmarks allerede største vandland rummer blandt andet landets to højeste og længste vandrutsjebaner samt et helt nyt vandland for børnene.

Der er meget at glæde sig, når Fårup Sommerland åbner for en ny sæson den 26. april. Uanset om I foretrækker at sove blandt de svajende trækroner, på den hyggelige campingplads eller på det luksuriøse 4-stjernede Hotel Fårup, er der stensikkert noget, der passer til jeres smag. Så sæt et kryds i kalenderen, prøv spillet, og vær med i lodtrækningen om et ophold i Fårup Sommerland.