ANNONCE:

Midt i en skov: Her er Danmarks vildeste kæmpevandland

Kast dig ned ad en 120 meter fartdjævel af en vandrutsjebane og leg vandkamp med hele familien i gigantisk bølgebassin

Har du nogensinde set en film med et vandfald og helt naturligt spekuleret på, hvordan det ville føles at kaste sig ned i det?

Eller overvejet, hvor meget fart du kunne få på, hvis du fik mulighed for at tage tilløb og glide ned ad en 120 meter lang funklende glat vandrutsjebane, som er perfekt indrettet til formålet?

Nu 2022 kan du få svarene og samtidig prøve alle mulige andre vanvittige vandforlystelser: Danmarks største vandland, Aquaparken i Fårup Sommerland, åbner nemlig på årets første sommerlørdag.

Aquaparken byder på en lang række hæsblæsende vandrutsjebaner, men der er også masser af muligheder for at slippe det indre legebarn løs i fællesskab med familiens mindste.

Og store oplevelser giver stor appetit:
I Fårup Sommerland finder du økologiske og vegetariske livretter, gourmethotdogs, lækre burgere, mexicanske specialiteter - altid friske salater og råvarer.

Her er fem af de fedeste forlystelser, I kan prøve i Aquaparken i Fårup Sommerland. Der er noget for hele familien.

1. Surf Hill
Hvad: 120 meter lang vandrutsjebane, som kun går ligeud og nedad. Surf Hill er designet til, at du skal nå din tophastighed.

Kendetegn: Fart, fart, fart!
Hvem må prøve den: Du skal måle minimum 130 centimeter.

Smilene er store både før og efter en tur på Surf Hill. Foto: Fårup SommerlandSmilene er store både før og efter en tur på Surf Hill. Foto: Fårup Sommerland  

2. Vandfaldet
Hvad: Et næsten helt lodret fald på 42 meter til de mest actionhungrende vandhunde.

Kendetegn: Denne type rutsjebaner kaldes for kamikaze-rutsjebaner.

Hvem må prøve den: Du skal måle minimum 130 centimeter og være fyldt 16 år.

Hvordan lyder et næsten lodret fald for dig? Du kan selv prøve det. Foto: Fårup SommerlandHvordan lyder et næsten lodret fald for dig? Du kan selv prøve det. Foto: Fårup Sommerland  

3. Vandkanonen
Hvad:
Vandrutsjebane bestående af den heftige kombination af frit fald, to loops og et kæmpe plask. Du starter på toppen i en lille kabine, gulvet forsvinder under dig og så begynder det.

Kendetegn: Den første udendørs variant af denne type rutsjebane i verden.

Hvem må prøve den: Du skal minimum måle 130 centimeter og veje minimum 45 kilo.

Vandkanonen er en ret vild oplevelse. Foto: Fårup SommerlandVandkanonen er en ret vild oplevelse. Foto: Fårup Sommerland  

4. Regnskoven
Hvad:
En kæmpestor legeborg med et sjaskvådt twist - en gigansk tønde svæver over borgen, klar til at pjaske alt til med tusind liter vand.

Kendetegn: Fyldt med forhindringer, rutsjebaner og vandkanoner. Skabt til vandkamp!

Hvem må prøve den: Ingen begrænsninger.

5. Bølgebassin
Hvad:
Det skal kunne mærkes, at du er i et vandland ved Vesterhavet. Denne udgave er dog ikke saltvand, og så kommer den med bølgegaranti. Bølgerne bliver større og større jo længere ud, du bevæger dig.

Kendetegn: Bølgebassinet er altid opvarmet til 27 grader.

Hvem må prøve den: Tilladt for alle, men børn under otte år skal være med en voksen.

Bølgebassinet er fuld af sjov for både store og små. Foto: Fårup SommerlandBølgebassinet er fuld af sjov for både store og små. Foto: Fårup Sommerland  

De fem aktiviteter er kun en håndfuld af alle forlystelserne i Aquaparken! Og husk, at du har adgang til Aquaparken hver gang, du køber billet til Fårup Sommerland!