ANNONCE:

Dette sexlegetøj rev danskerne af hylderne under nedlukning

Mens der blev skruet ned for aktiviteten i samfundet, blev der skruet op for aktiviteten i soveværelset – og her blev sexlegetøj ofte medbragt for at give lidt ekstra krydderi. Det har de mærket hos Eroti.dk, som kan løfte sløret for det mest populære legetøj under corona.

I flere og flere danske soveværelser bliver der hevet sexlegetøj med i sengen. Corona-pandemien har åbnet op for danskernes lyst i soveværelset, mens landet har været lukket ned.

Danske sexshops har de i den grad mærket, hvordan corona-nedlukningen satte gang i forbruget af sexlegetøj. Det fortæller Iben Helena Mortensen, redaktør på Eroti.dk, der tester og sammenligner priser på sexlegetøj.

- Sammenlignet med 2019 har der i 2020 været en stigning generelt i salget af sexlegetøj på hele 43%. Heraf steg par med 77%, mænd med 19%, og kvinder med 34%.

Om Eroti.dk

 • Eroti.dk er Danmarks største medie inden for sexlegetøj
   
 • Du kan både finde prissammenligning og test af sexlegetøj af enhver slags
   
 • Du kan gratis blive tester af sexlegetøj - allerede i dag!
   
 • Eroti.dk har guides og anbefalinger af sexlegetøj til både kvinder, mænd og par

Se meget mere hos Eroti.dk

 

Danske par har piftet sexlivet op
- I 2020 har det særligt været til par, hvoraf salget af sexlegetøj steg. Mange par har set den ekstra hjemmetid som mulighed for enten at få gnisten tilbage eller for at udforske hinanden og spice det seksuelle op - og her har sexlegetøj særligt været det, de har tyet til.

Det siger Iben Helena Mortensen, og det har især været sexspil, som har været i høj kurs. Her kombineres det sjove og det erotiske, hvilket har sendt spillene til tops blandt danske par. Se her hvilke sexspil, der har klaret sig bedst i Eroti.dk’s test.

På andenpladsen over det mest sælgende sexlegetøj til par finder man en klassiker i form at buttplugs. Også her har Eroti.dk lavet en test, der kan guide dig til det rigtige valg - ligesom det har gjort for en lang række danske par.

Det tredjemest populære valg viser virkelig, at der er blevet eksperimenteret i soveværelset under corona-pandemien. Her finder du nemlig strap-ons, som nok har byttet rollerne om rundt omkring i de danske senge.

null
Strap-ons været en af de typer sexlegetøj, der har været blandt de mest populære, når der har skullet eksperimenteres i soveværelset. Foto: Eroti.dk

Hvad med for kvinder og mænd?
Hos Eroti.dk har de også haft mulighed for at se på, hvad der trendede mest blandt sexlegetøjet til både kvinder og mænd, hvilket selvfølgelig også gælder singlerne.

Hos kvinder har g-punkts-dildoer været særligt populære. De findes i mere eller mindre ’realistiske’ versioner, så der er noget for enhver smag og lyst. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, kan Eroti.dk guide dig til den perfekt dildo.

null
G-punkts-dildoer er en favorit hos danske kvinder, blandt andet denne fra Loving Joy, der er god til begyndere. Foto: Eroti.dk

Klitoris-vibratorer har også været rigtig populære blandt kvinderne, og du skal ikke lade dig narre af den ofte lille størrelse på en klitoris-vibrator. Den smarte sag kan nemlig i den grad sende dig eller din partner til skyerne.

Sidst men ikke mindst har flere danske kvinder brugt tiden under nedlukning til træning med bækkenbundskugler. De kan med nemme øvelser hjælpe med at tage sexlivet til et helt nyt niveau, og Eroti.dk har lavet en guide til at vælge de helt rigtige bækkenbundskugler.

Hos mændene kunne det også tyde på, at singlerne har været ramt af den manglende sociale interaktion. I hvert fald har fleshlights været det mest populære køb blandt de mandlige kunder, når lockdown har gjort det sværere at møde kvinder i virkeligheden.

null
Det er næppe den store overraskelse, at fleshlights har været populære hos mændene under nedlukningen. Foto: Eroti.dk

Måske det har været sammen med en partner, at nummer to på mændenes liste, prostata-vibratoren, er blevet brugt. Her kan mænd opnå g-punkts-orgasmer, som er en af de allerbedste, du kan få.

På tredjepladsen hos mændene kan man igen se konsekvenserne ved nedlukningen. Her rykker sexdukkerne ind, og de er ikke længere oppustelige plastik-dukker – langt fra. De er mere realistiske end nogensinde, og du kan selv finde en favorit blandt Eroti.dk’s anbefalinger.

De ti mest solgte produkter hos Eroti.dk

 1. Lovense Lush 2 App-Styret G-punkts Vibrator
  - Med det mest populære køb hos Eroti.dk kan parret pirre hinanden. Denne G-punkts-vibrator kan nemlig styres med en app på telefonen.
   
 2. Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator
  - På andenpladsen kommer en af de bedste klitoris-vibratorer på markedet, som Eroti.dk’s tester var meget begejstret for.
   
 3. Womanizer Premium Klitoris Stimulator
  - Også på tredjepladsen finder man en af kvindernes favoritter i form af denne klitoris-vibrator, der bruger pulserende trykbølger til at give den vilde nydelse.
   
 4. Fun Factory Tiger G5
  - Til dig, der både vil stimuleres ’indvendig og udvendig’, er en dildo som denne med kraftig vibrationsevne måske sagen.
   
 5. Lelo Smart Wand Large
  - Endnu en af de populære vibratorer har fundet vej til Eroti.dk’s top-10, og her er der skruet op for både størrelsen og kraften i vibratoren.
   
 6. Fun Factory Cobra II Penis Vibrator
  - Vibratorer til mænd er som nævnt også populære, og denne penis-vibrator er blandt markedets bedste, når mænd skal prøve kræfter med vibratoren.
   
 7. We-Vibe Touch Klitoris Vibrator
  - Jep, endnu en klitoris-vibrator er blandt det mest solgte sexlegetøj. Eroti.dk’s tester melder, at du med denne får ’et lækkert produkt og masser af orgasmer for pengene’.
   
 8. Hitachi Magic Wand Opladelig Personal Massager
  - En af de store men også mest kraftfulde vibratorer. Den har vundet prisen for ’årets produkt’ ved Xbiz Award og er tæt på en garanti for orgasme.
   
 9. Europe Magic Wand Vibrator
  - Også en af de store og kraftige magic wands, der sætter en tyk streg under kvindernes kærlighed til vibratorerne.
   
 10. Womanizer Duo
  - Stille og lækkert sørger rabbit-vibratoren for, at du stimuleres både på klitoris og G-punktet. Kort sagt: dobbelt nydelse

null
Lovense Lush 2 App-Styret G-punkts Vibrator var det mest solgte sexlegetøj hos Eroti.dk under corona-nedlukningen. Foto: Eroti.dk

God mening i mere sex
At der er sat ekstra gang i lagengymnastikken, er der en rigtig god forklaring på, hvis du spørger redaktør på Eroti.dk, Iben Helena Mortensen.

- Den ekstra hjemmetid er bestemt noget, der har været afgørende for danskernes købelyst ift. sexlegetøj. Hverdagstravlheden forsvandt i takt med, at landet lukkede ned, og mange har set det som en mulighed for at sætte fokus på kvalitetstiden med sig selv eller med sin partner. Sex og sexlegetøj har længe været et emne, der har været under aftabuisering, og særligt under corona er flere og flere blevet nysgerrige på erotiske produkter, siger hun og fortsætter:

- Endnu en grund har været, at mange i forbindelse med at skulle holde afstand og se så få mennesker som muligt, har været ekstra trængende efter intimitet, nærvær og lign. - også det, mange har omtalt som hudsult. Når man stimuleres seksuelt, frigiver det en række kemikalier i hjernen, og Oxytocin, også kendt som 'krammehormonet', er en af dem. Sexlegetøj har derfor både været brugt som en del af at udforske sig selv og sin partner, men også til at holde hudsulten i skak, afslutter redaktøren.

Opdag selv de mange muligheder for at spice sexlivet op. Få prissammenligning og anbefaling fra danske testere hos Eroti.dk

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Eroti.dk.

Logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?