ANNONCE:

AI og knivskarpt kamera: Her får du meget mobil for pengene

Google Pixel 7 Pro er Googles mest kraftfulde og avancerede telefon, der ved hjælp af AI gør det umulige muligt. Dertil har den op til 72 timers batteritid samt det bedste Pixel-kamera til dato. Alt sammen til en rigtig skarp pris.

Er du på udkig efter markedets bedste mobiltelefon målt på både pris, hardware og innovative kræfter, er Googles Pixel 7 Pro ikke til at komme uden om.

Særligt ikke, hvis banebrydende funktioner, professionelle kamerasystemer, høj sikkerhed og lang batterilevetid er vigtigt for dig.

Pixel-serien er nemlig de eneste telefoner på markedet, der er lavet 100 procent af Google, hvilket bland andet betyder, at Google Pixel 7 Pro er drevet af den banebrydende Google Tensor G2 chip med indbygget VPN til ekstra beskyttelse af dine data.

Og prisen starter ved blot kr. 6.999 for en Google Pixel 7 Pro med 128 GB lagerplads!

Fordi telefonen er lavet af Google, får du også fordel af deres unikke AI-teknologi, der eksempelvis betyder, at du med funktionen Live Translate kan få live-oversat samtaler ansigt til ansigt på 48 sprog, chats oversat i realtid og ikke mindst en langt hurtigere behandling af billeder og video.

Der er nemlig mange fordele ved, at Google selv har udviklet både hardware og software på den imponerende telefon.

Læs mere om Google Pixel 7 Pro her.

Artiklen fortsætter under billedet...
Find telefonen frem og få oversat direkte på skærmen. Det er bare én af de utallige smart funktioner på Google Pixel 7 Pro. Find telefonen frem og få oversat direkte på skærmen. Det er bare én af de utallige smart funktioner på Google Pixel 7 Pro.  

Kamera med 5x telefotolinse
Når det kommer til kameraet, får du med Google Pixel 7 Pro det bedste Pixel-kamera til dato, der tillader dig at tage knivskarpe billeder både langt fra og helt tæt. Googles professionelle system med tre kameraer på bagsiden af Pixel 7 Pro omfatter nemlig et dedikeret 5x teleobjektiv og 30x Super Res Zoom til fotos i høj kvalitet – også på lang afstand.

Dertil kommer den opgraderede linse med ultravidvinkel og autofokus, der også har makrofokus, så du kan tage storslåede billeder af mindre detaljer som et snefnug, regndråber eller et græsstrå. Optager du video, kan du blandt andet bruge funktionen Cinematic Blur, der holder dit motiv i fokus og slører baggrunden for at skabe en dramatisk effekt. Det er mildest talt ret cool.

Anmelderne elsker den

Google Pixel 7 Pro har også begejstret anmelderne hos de danske tech-sites, som – naturligvis – er begejstrede for Googles flagskibs-telefon.

Mobilsiden.dk
“Pixel 7 Pro er mit nye foretrukne kamera”

Mobil.nu
“Et virkelig godt mobilkøb”

Lyd & Billede
”Pixel 7 Pro er Googles referencetelefon, der viser, hvordan Android 13 skal bruges. Og nu er den i Danmark.”

Hvis du selv vil finde ud af, hvorfor anmelderne elsker Google Pixel 7 Pro, kan du finde den hos Elgiganten og læse mere her.

Vilde teknologier
Muligheden for de allerbedste billeder slutter absolut ikke ved kameraet. Du kan for eksempel fjerne uønskede elementer i billedets baggrund med Magic Eraser-funktionen, så du altid får lige nøjagtig det billede, du ønsker.

Uanset hvor mange fede funktioner en telefon har, har de dog ikke megen nytte, hvis telefonen er løbet tør for strøm. Og på trods af de mange kræfter i Google Pixel 7 Pro kan telefonen takket være sit adaptive batteri holde i op til 24 timer.

Også her kommer telefonens AI-teknologi i spil, da Google Pixel 7 Pro lærer dig at kende efterhånden, som du bruger den. Det betyder blandt andet, at batteri-levetiden tilpasses dine vaner. Smart, ikke?

Artiklen fortsætter under billedet...
Både billeder og video står skarpt på Googles flagskibs-telefon. Og du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.Både billeder og video står skarpt på Googles flagskibs-telefon. Og du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.  

Og faktisk kan telefonen holde batteri i op til hele 72 timer ved at slå funktionen Extreme Battery Saver til. Det er perfekt til dig, der for eksempel skal ud og rejse og ikke ved, hvornår du kan oplade din telefon igen. Og når du får tid til at oplade, så går det selvfølgelig superhurtigt.

Superhurtigt går det også, når du skal bruge telefonen, hvor du med ansigtslåsen blot kan du bare kigge på din Pixel for hurtigt at låse den op. Du kan selvfølgelig også blot trykke på den for at låse op via fingeraftryk, hvis du foretrækker det.

Klik her og find Google Pixel 7 Pro hos Elgiganten.

De billigere ”småbrødre”
Google Pixel 7 Pro er således Googles absolutte topmodel, men kan lidt mindre gøre det, kan du også vælge en af de to ’småbrødre’: Google Pixel 7 eller Google Pixel 6A.

Begge telefoner har mange af de samme funktioner som Google Pixel 7 Pro, som eksempelvis Magic Eraser, oversættelse i realtid og op til 72 timers batteritid.

Kameraet i topmodellen er mere avanceret, men tag ikke fejl: Du tager stadig knivskarpe billeder.

Google Pixel 7 har i modsætning til Google Pixel 6A også Tensor G2 som telefonens vilde motor, hvilket blandt andet bidrager til de fantastiske kamera-funktioner.

Uanset, hvilken af de tre modeller, der tiltaler dig mest, kan du trygt lægge en af markedets bedste telefoner i lommen, hvor du nyder godt af, at det er de eneste telefoner udviklet af Google selv.

Du kan få hjælp til at vælge den helt rigtige Google-telefon lige her.
Og husk, at du kan finde alle tre modeller til skarpe priser hos Elgiganten.

Læs mere om den vilde Google Pixel 7 Pro eller de lidt billigere – men stadig fantastiske - Google Pixel 7 eller Google Pixel 6A.

Du kan finde både Google Pixel 7 Pro, Google Pixel 7 og Google Pixel 6A hos Elgiganten.Du kan finde både Google Pixel 7 Pro, Google Pixel 7 og Google Pixel 6A hos Elgiganten.