ANNONCE:

Smart løsning: Nyt køleskab mindsker madspild

Madspild er både surt for pengepungen og miljøet. Men sådan behøver det ikke være. Hos Electrolux har de udviklet et nyt køleskab med teknologien Cooling 360°, der holder madvarerne friske i længere tid.

Madspild er et stort problem for både klimaet og pengepungen. Næsten alle danskere oplever nemlig, at de ender med at smide mad ud, der er blevet dårligt efter at have ligget for længe i køleskabet.

Og ofte er årsagen, at ens køleskab ganske enkelt ikke kan holde maden frisk længe nok.

Én løsning på madspildsproblemet er derfor at opbevare maden på en måde, så den holder sig længere. Og netop den udfordring har Electrolux fundet en løsning på i form af deres Cooling 360°-teknologi, der forlænger madens levetid.

Og det kan gøre en stor forskel. Opgørelser viser nemlig, at en familie på fire i gennemsnit smider over 200 kg mad ud om året, typisk fordi den når at blive dårlig, inden vi får den spist.

Innovativ teknologi holder maden frisk
Madspild er skidt for miljøet, da produktionen af mad trækker veksler på CO2-kontoen, men det mærkes også på pengepungen - beregninger viser at danske familier i gennemsnit mister 10.000 kr. om året i madspild.

Men sådan behøver det ikke være, for Electrolux’ innovative Cooling 360°-teknologi sørger nemlig for, at hvert eneste hjørne i køleskabet bliver kølet ned til samme lave temperatur.

Til sammenligning kan der i ældre køleskabe være op til otte graders forskel fra top til bund, hvilket betyder, at man for at sikre holdbarheden længst muligt skal tænke nøje over, hvor maden placeres. Og det er både tidskrævende og ikke altid praktisk muligt i et fyldt køleskab.

null
Foto: Electrolux

Spar C02 og penge
Konkret fungerer det på den måde, at Cooling 360°-teknologien via luftkanaler ved hver hylde sikrer ventilation af kold luft i hele køleskabet, og dermed den samme temperatur fra top til bund.

Derudover består køleskabets bagvæg af rustfrit stål, der modsat plastik holder bedre på kulden, hvorfor det køler hurtigere og mere effektivt end konventionelle køleskabe og temperaturen holdes stabil. Også når du åbner og lukker køleskabsdøren.

På den måde holder maden sig længere frisk og smager bedre, hvilket mindsker risikoen for madspild og sænker CO2-forbruget.

Og når du smider mindre mad ud, behøver du heller ikke købe nyt. Så udover at være godt for miljøet, giver et nyt og moderne køleskab også ekstra luft i madbudgettet.

Det er da smart, ik'?

Læs mere og bestil Cooling 360° her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Electrolux.

logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?