ANNONCE:

Aldrig har det været nemmere: Se fremtidens kogeplade

Med den nye SensePro induktionskogeplade fra Electrolux får du helt nye måder at tilberede maden på. Eksempelvis kan du tilberede sous vide direkte på kogepladen med fuld kontrol over temperaturen.

De fleste danskere har nok opdaget, at sous vide er en genial og skudsikker måde at tilberede kød, grøntsager og fisk til smagsmæssig perfektion.

Men har man købt udstyret, ved man også, at det i en travl hverdag kan være bøvlet at stille frem og opbevare i sit køkken.

Det problem er nu løst med Electrolux’ SensePro induktionskogeplade, der med et tråd- og batteriløst madlavningstermometer giver dig muligheden for bl.a. at sous vide maden direkte på kogepladen. Lær mere om Electrolux SensPro induktionskogeplade her.

Her skal du blot bruge en alm. gryde i rette størrelse og indstille temperaturen til eksempelvis 64 grader. Og vupti, så er du i gang, mens den intelligente kogeplade holder øje med tiden og tilberedningen.

Laver du en grydesteg, skal termometret blot direkte i stegen, hvorefter kogepladen selv sørger for, at den bliver stegt til dit ønske, mens du koncentrerer dig om andre opgaver uden sved på panden.

Mindsker madspild
Muligheden for at styre temperaturen så præcist betyder også, at du ikke længere behøver vandbade og nervøse trækninger for at lave bearnaisesauce eller smelte chokolade. I stedet er det ganske enkelt bare nemt at lave god mad.

Du kan tilmed slå to kogeplader sammen til en stor, så du kan have den helt store gryde eller grillplade på. Det giver muligheden for nye madeventyr, hvor du med sikkerhed ved, at der er ens varme over alt, så resultatet bliver perfekt.

Men udover, at maden smager bedre, når den er perfekt tilberedt, så betyder det også, at vi er mere tilbøjelig til rent faktisk at spise den. Overkogte grøntsager eller kød og fisk, der er blevet tørt, bliver nemlig sjældent spist op, hvorfor det ender som madspild.

Det er både ærgerligt for kokken, gæsterne, miljøet og pengepungen.

Men det er slut med Electrolux’ SensePro induktionskogeplade, der tager sig af alt fra tilberedningstid til temperatur, og lader dig vide, når maden er færdig.

Nemt, ik?

Du kan læse mere om og bestille Electrolux SensePro lige her.

null
Madlavning har aldrig været nemmere. Foto: Electrolux

Dampovne er fremtiden
Muligheden for at bruge vand i tilberedningen af maden er også afgørende for Electrolux’ nye serie af dampovne, hvor vand i form af damp giver en helt ny række af muligheder. Men 100 procent damp kan du nemlig tilberede maden sous vide direkte i ovnen med fuld temperaturkontrol, dampe fisk og grøntsager til perfektion og bager du brød, kan du give det et skud damp undervejs, der sikrer den perfekte sprøde skorpe, du kender fra det gode bagerbrød.

null
Med dampovnen kan du tilberede maden til perfektion med sous vide. Foto: Electrolux

Så uanset, om du ønsker en hjælpende hånd i køkkenet i form af Electrolux’ innovative teknologiske udvikling, eller drømmer om nye muligheder for at lave lækker mad, så er hjælpen her nu.

For i køkkenet gør det netop en verden til forskel, at du har det rigtige udstyr ved din side. Læs mere her.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med Electrolux.

logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?