ANNONCE:

Bilvurdering: Sælg din bil med tillid - Få en professionel vurdering

Ved at vælge Dreivers til at vurdere din bil, kan du være sikker på at få den bedste pris for din bil. Dreivers' metode er med til at give et groft estimat på bilens pris, baseret på de indmeldte data i vores automatiske vurdering. Vores automatiske vurdering tager flere parametre i betragtning såsom model, udstyrsvariant, alder og kilometerantal.

Ift. brugsspor og skader, så kommer de nærmere den fornuftigste salgspris på baggrund af de data om bilens stand, Dreivers får fra dig.

I Dreivers' vurderingsmodel beder de dig om at sætte kryds ud fra en af tre valgmuligheder:

  • Som ny
  • Lettere brugt
  • Meget brugt

Når du har givet dem de data, så laver de derudover en manuel vurdering. Det gør de for, at deres eksperter også tager konkurrencen og forventningerne til markedet i betragtning. Dermed kan Dreivers give dig den bedste og mest realistiske pris i øjeblikket.

Gå ind på Dreivers i dag og få en gratis bilvurdering, hvor du efter den automatiske vurdering kan få feedback og rådgivning fra deres eksperter.

Få den mest præcise vurdering af din bil med Dreivers.

Ingen overraskelser - Dreivers’ automatiske vurdering tager højde for skader og mangler i bilens stand

Hos Dreivers er de opmærksomme på, at det kan være svært at vide, hvad man skal se efter, når man skal sælge sin bil, og derfor ser de det som deres pligt at give dig den mest retvisende vurdering af din bil.

Dreivers' service stopper ikke ved bilvurdering, de annoncerer også din bil på flere hjemmesider som Bilbasen, Autouncle og Biltorvet. Derudover håndterer de alle praktiske ting såsom henvendelser, slutsedler og overtagelser. Købesummen står på din konto, inden du udleverer bilen.

Hos Dreivers kan du få en vurdering af din bil, og få hjælp til at sælge den med hele 12 måneders garanti.

Bilvurdering og salg med 12 måneders garanti

Hos Dreivers er du fraskrevet alt ansvar når din bil er solgt, og din bil sælges med 12 måneders garanti. Når du opretter en annonce hos Dreivers, så er det gratis og uforpligtende at annoncere den via dem.

Hos dreivers.com betaler du ikke for imponerende salgslokaler, finansiering af mange biler på lager eller en smart sælger i jakkesæt.

Kort tid efter din bilvurdering med Dreivers, kan din bil være at finde som en annonce.

Sælg din bil på den mest fordelagtige måde.

Annocér din bil på Autouncle, Biltorvet og Bilbasen på samme tid med Dreivers

Annocér og sælg din bil med tillid på Autouncle, Biltorvet og Bilbasen ved at vælge Dreivers til at vurdere din bil.

Du får altid en vurdering af bilens pris, når du vælger Dreivers' eksperter.

Har din bil eventuelle skader eller mangler, så tager de også højde for det, så du ikke bliver overrasket, når bilen skal sælges.

Det er vigtigt, at du fortæller om bilens stand er en af følgende valgmuligheder, så Dreivers kan give dig den mest realistiske pris:

  • Som ny
  • Lettere brugt
  • Meget brugt

Sælg din bil med tillid - Dreivers’ vurdering inkluderer et  nummerplade-check

Når du vælger Dreivers til at vurdere din bil, kan du være sikker på at få den bedste pris for din bil.

Deres vurdering inkluderer også et nummerplade-check.

Med udgangspunkt i de data, du formidler til den automatiske vurdering, giver Dreivers dig det mest retvisende billede, så du kan sælge din bil med tillid.

“Vurder min bil nu!” - Dreivers giver dig den mest retvisende pris

Sælg din bil med ro i sindet - vælg Dreivers til at vurdere din bil.

Med Dreivers' automatiske bilvurdering, der er kombineret med vores eksperters øjebliksbillede af markedet og bilen, giver de dig et klart billede af, hvilket prisleje din bil ligger i. På den måde er du sikker på en realistisk vurdering af, hvad bilen skal koste.

Så hvad venter du på? Vurder din bil nu og få den bedste pris med Dreivers.

Sælg din bil på Autouncle, Biltorvet og Bilbasen med en professionel vurdering fra Dreivers

Når du annoncerer din bil på Autouncle, Biltorvet og Bilbasen, er det vigtigt at have en professionel vurdering af bilen. Det er her, Dreivers kommer ind i billedet.

Med vores automatiske bilvurdering kigger de på flere parametre, såsom bilens tilstand, alder, kilometerstand, udstyr m.m. Med kombinationen af de parametre og vurderingen af markedet fra vores eksperter, så får du et klart øjebliksbillede af, hvad din bil er værd. Dette  giver dig de bedste forudsætninger for at få solgt din bil.

Få en bilvurdering – og sælg din bil med Dreivers nu.