ANNONCE:

Video: Disney+ har meget mere end du går og tror - se det her

Disney+ er meget mere end 'bare' de store klassikere for de yngste. Du finder nemlig også en lang række af de mest populære serier og fantatiske film på den stærke streamingtjeneste, som kun koster kr. 79 om måneden!

Ja, klassikerne er netop klassikere af en grund. Men også for de voksne er der virkelig meget andet at dykke ned i hos Disney+.
Eksempelvis på serie-fronten har Disney+ nok mere at tilbyde, end du lige troede. Og så er der selvfølgelig også nogle helt igennem fantastiske film på menuen.

Se nogle af de stærke forslag i denne artikel.

Og husk, at det kun koster kr. 79 om måneden.

Grey's Anatomy
Den 19.  sæson af den ikoniske dramaserie Grey's Anatomy er endelig landet. Også denne sæson byder på højintensivt medicinsk drama, hvor du følger Meredith Grey og resten af teamet af læger på Grey Sloan Memorial, som dagligt skal træffe beslutninger, der handler om liv eller død. De søger trøst hos hinanden – til tider mere end blot en venskabelig skulder at græde på. Og de opdager, at hverken medicin eller relationer kan defineres sort på hvidt.

Se Grey's Anatomy hos Disney+.

null

The Good Mothers
Denne stærke serie er den sande fortælling om tre modige kvinder, Denise, Maria Concetta og Giuseppina, der vovede at trodse den frygtede 'Ndrangheta-mafia. De får hjælp af anklageren Anna Colace, og de er på en farlig opgave, for 'Ndrangheta er frygtet og berygtet for sin jernnæve og magt. The Good Mothers følger Denise, Giuseppina og Maria Concetta i deres forsøg på at frigøre sig fra 'Ndrangheta og samarbejde med myndighederne.

Du kan se The Good Mothers - og meget andet fantastisk indhold - hos Disney+.

null

The Simpsons
Du kan finde hele 33 sæsoner af en af verdens mest ikoniske tv-serie hos Disney+. Det gælder selvfølgelig også den helt nye sæson 33. Den starter med en helt ny Broadway-agtig musikalsk ekstravaganza, fulgt op af en Treehouse of Horror-episode med hele FEM skræmmende fortællinger – og derefter toppet med en timelang krimisaga, hvor Flanders jages af en morder. Du kan også glæde dig til at se Maggie slutte sig til pøblen, Bart redde en ged fra satanister, mens Homer og Marge er mere nøgne og bange, end du nogensinde har set dem. Ja, den nye sæson er akkurat lige så vild og skør, som serien er blevet kendt for i de mere end 700 episoder - og du kan finde 33 sæsoner hos Disney+.
null  

The Banshees of Inisherin
En stribe Oscar-nomineringer tyder på en storslået og stjernebesat film - og du bliver ikke skuffet.
Naboerne Pádraic (Colin Farrell) og Colm (Brendan Gleeson) er livslange venner, men pludselig befinder de sig i en blindgyde med alarmerende konsekvenser for dem begge. Colm har meddelt, at han ikke længere ønsker at have kontakt med Pádraic, og meddeler at han vil skære en af sine egne fingre af, hver gang Pádraic taler til ham. På trods af Colms skandaløse – og ensidige – beslutning er Pádraic imidlertid fast besluttet på at ville redde deres forhold. The Banshees of Inisherin foregår i 1920’ernes Irland, som er hærget er stridigheder og borgerkrig, og du kan glæde dig til at se en unik historie og smuk filmografi.

Du kan se den storslåede film hos Disney+ for kun kr. 79. om måneden.

null

Boston Strangler
Den prisvindende forfatter og instruktør Matt Ruskins har skabt Boston Strangler, en true crime-thriller om de banebrydende journalister, der lavede historien om de berygtede Boston Strangler-mord i 1960'erne. Filmen følger journalisten Loretta McLaughlin, der bliver den første journalist, som forbinder Boston Strangler-mordene. Da den mystiske morder kræver flere og flere ofre, forsøger Loretta at fortsætte sin efterforskning sammen med kollegaen Jean Cole, men duoen finder sig hæmmet af tidens voldsomme sexisme. Ikke desto mindre forfølger McLaughlin og Cole modigt historien med stor personlig risiko, og de sætter deres eget liv på spil i deres søgen efter at afsløre sandheden.
null  

Som du kan se, har du rigtig meget at glæde dig til hos Disney+ - så opret dig her for kun kr. 79 om måneden.