ANNONCE:

To danskere er med i US Open: Her kan du følge dem

I dette års US Open er hele to danskere med. De to unge stjerneskud Clara Tauson og Holger Rune har begge kvalificeret sig, og du kan følge dem i årets sidste Grand Slam hos discovery+.

Der er særdeles lovende takter fra den nye generation af danske tennisspillere. Både på dame- og herresiden står kommende stjerner på spring i form af Clara Tauson og Holger Rune.

De har begge formået at spille sig til en plads i hovedturneringen ved årets US Open, der er den sidste Grand Slam-turnering i tenniskalenderen.

Modstanden bliver svær, men du kan heppe på de to unge danskere og se timevis at tennis i verdensklasse hos discovery+.

Du kan se alle kampe fra turneringen - og en masse andet sport hos discovery+ - ved at klikke her

God optakt for Tauson
Den blot 18-årige Clara Tauson kommer med en frisk turneringssejr i bagagen. Hun er stormet frem på verdensranglisten, og det er ikke hendes første tur i Grand Slam-manegen. Og hun glæder sig da også til at træde ud på hardcourt-banerne i New York.

- Jeg ser frem til at komme tilbage til New York og US Open. Det er en fantastisk turnering, og jeg håber, at publikum er tilbage, siger den unge dansker, som dog har én bekymring forud for turneringen:

- Vejret kan være forfærdelig varmt og fugtigt, det skulle vi gerne undgå i år.

null
Clara Tauson er skudt godt frem på verdensranglisten, og måske hun kan blive årets overraskelse i US Open? Foto: Maksim Konstantinov/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Tauson kommer til New York i god form, og det håber hun selvfølgelig at kunne tage med videre til US Open.

- Sidste uge spillede jeg fornuftigt og vandt min anden WTA-titel, hvilket var helt vildt, men skal jeg vinde kampe her i New York skal spillet op på endnu højere niveau.

Hun vandt da også sin første kamp, og er dermed gået videre til anden runde.

Du kan følge Clara Tausons vej i US Open hos discovery+

Runes på den store scene
Mens Clara Tauson har stået på den helt store scene før, var det en Grand Slam-debut til den ligeledes 18-årige Holger Rune.

Han måtte igennem kvalifikationen for at få en plads i hovedturneringen, og måtte kapitulere i første runde, hvor verdensetteren Djokovic venter blev for stor en mundfuld.

null
Holger Rune kommer på en svær opgave, men han går ind til første runde i rigtig god form. Foto: Markus Tobisch/SEPA.Media /Getty Images

Rune formåede dog alligevel at tage et sæt mod stjernen, og har nok uanset fået sig en stor oplevelse Rune, der ligesom Tauson kom med friske turneringssejre i de seneste uger.

Holger Rune er ganske vist ude, men du kan fortsat følge Clara Tauson i turneringen. Se med hos discovery+.

Masser af sport og underholdning hos discovery+

Er du glad for tennis og andet sport, vil du blive glad for discovery+.

Med et Sport abonnement til 129 kr./md. kan man se alle kampe fra US Open live, ligesom man får adgang til landsholdets VM-kvalifikationskampe, 3F Superliga, det bedste cykling og meget mere.

Du kan få adgang til al den fantastiske sport lige her

 

Sådan følger du US Open
Udover de to dansker stjerner venter der igennem hele turneringen tennis fra allerøverste hylde for jer, der ser med i stuerne.

Hos discovery+ viser de alle kampe fra US Open, både på dame- og herresiden. En perlerække af verdens største tennisstjerner stiller til start, og hvem ved? Måske Danmarks helt egne stjerneskud kan skabe overraskelsen.

Bliv en del af discovery+ for kun 129,- om måneden lige her

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med discovery+.

discovery+ - Logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?