ANNONCE:

Landsholdet viser VM-vejen: Fortsætter den gode stime?

Efter at have gjort rent bord i de fire første kampe, har Danmark fået en fantastisk start på kvalifikationen til næste års slutrunde. Nu venter endnu to af de vigtige kval-kampe, som du alle kan se hos discovery+. (Foto: Lars Rønbøg FrontZoneSport via Getty Images)

Fire kampe. Fire sejre. 12 point.
Landsholdet har fået en perfekt start på kvalifikationen, og nu venter to nye interessante kampe i jagten på VM.

Ambitionen er da også krystalklar: Førstepladsen og dermed direkte kvalifikation til næste års slutrunde i Qatar, og efter onsdagens sejr over Skotland hedder de næste opgaver Færøerne og Israel­.

Kampe, du kan se hos discovery+, hvor du også får en masse anden spændende sport for kun kr. 129 om måneden.

Opret dig ved at klikke her.

Landstræner med ét mål
Efter sejren over Skotland ligger Danmark lunt i svinget med maksimumpoint, og der er fem point ned til Israel og Østrig, der begge har syv point.

Men landstræner Kasper Hjulmand hviler ikke på laurbærerne, for han ved, at gruppesejren langt fra er sikret. Det fortalte han til discovery+ efter sejren over Skotland.

- Jeg har stor respekt for, at en kvalifikation er bøvlet. Det er kun nummer 1, der går videre. Det er meget svært at blive nummer 2 og gå videre. Der er kun 13 hold fra Europa, der går videre, så vi skal have den førsteplads, slår landstræneren fast og fortsætter:

- Hver eneste sejr vi får klappet af, er vigtig.

Du kan se alle kampe fra kvalifikationen hos discovery+

Artiklen fortsætter under billedet...

null
Landstræner Kasper Hjulmand vil - ligesom resten af Danmark - gerne se Landsholdet tage sig af gruppens førsteplads. Foto: Lars Rønbøg/FrontZoneSport via Getty Images

Store favoritter
Næste mulighed for at fortsætte stimen er mod vores nordatlantiske broderfolk, Færøerne. Her kan Danmark ikke undsige sig en gevaldig favoritrolle, og både den aktuelle form og historikken taler for en dansk sejr.

Det er faktisk kun tredje gang siden årtusindeskiftet, at Danmark møder Færøerne, og ved det seneste møde i 2020 blev det til en knusende sikker sejr på 4-0.

Dengang var det dog en venskabskamp, mens der denne gang er vigtige point på spil. Alt andet end en sejr vil være en stor kæp i VM-hjulet, og du kan selvfølgelig se kampen hos discovery+ - opret dig lige her.

Gentages succesen?
Den allerførste kamp i VM-kvalifikation var på udebane mod Israel, og Israel venter igen den 7. september – denne gang på hjemmebane!

Den seneste kamp mod Israel gav Landsholdet den perfekte start på kvalifikationen med en 2-0-sejr, og siden har Landsholdet ikke set sig tilbage.

Bliver det til de forventede tre point mod Færøerne, vil endnu en sejr over Israel unægtelig sætte de danske drenge i en god position til at tage den vigtige førsteplads, der giver direkte adgang til VM-slutrunden.

Er du også spændt? Så se med hos discovery+

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med discovery+.

discovery+ - Logo.png 

Hvad er annoncørbetalt indhold?