ANNONCE:

Kendte danskere på flugt: Hvem snyder efterforskerne?

Otte kendte danskere skal igen ud i den ultimative omgang ”politi og røvere”, når Discovery viser sæson 2 af ’Jaget Vildt – kendte på flugt’. Her skal bl.a. Mikkel Kessler, Michael Maze og Thomas Skov forsøge at holde sig skjult for et hold garvede efterforskere i 10 døgn.

Hvem kan holde sig skjult i ti dage?

Det bliver vi klogere på i Discovery’s sæson 2 af ’Jaget Vildt – kendte på flugt’, hvor otte kendte danskere er på intens flugt fra efterforskernes skarpe sporhunde.

I 10 døgn skal de kendte danskere holde sig skjult, mens nogle af landets mest erfarne efterforskere jagter dem. Ingen ved hvad slutmålet er, de ved kun, at de er jaget vildt.

Undervejs tages alle midler derfor i brug for at holde sig under radaren, når både de kendte deltagere, deres interne relationer og efterforskerne bliver presset til det yderste.

De otte deltagere, der er inddelt i fire hold, består i den nye sæson af businesspartnere og venner Mikkel Kessler og Michael Maze, YouTube-fænomenerne Morten Münster og hans mor, Hanne Münster, iværksætter Emil Thorup og hans buddy, entertainer Thomas Skov og til sidst tv-vært Motor-Mille Gori sammen med sin allerbedste ven, musiker og skuespiller Micky Skeel.

Artiklen fortsætter under videoen

Du kan se, om det lykkes de otte deltagere hos discovery+.

Erfarne efterforskere
I allerbedste filmstil bliver parrenes flugt skudt i gang i det ikoniske Vridsløselille Fængsel, hvor fire fængselsceller åbner sig og en alarm lyder. Fra dét sekund er de alle ’Jaget Vildt.’

Og det er ikke nogen nem opgave at holde sig skjult, fortæller Thomas Skov.

- Hvis man skal undlade at sætte spor, skal man først og fremmest sørge for ikke have nogen digital kontakt, og det var utrolig svært at undvære sin telefon. Og selvom jeg til daglig er meget obs på det, og endda har arbejdet med min mobilafhængighed, ville jeg ikke fungere på flugt i længere tid ad gangen af lige præcis den grund, siger han.

Efterforskerne, der jagter de kendte danskere, har alle flere års erfaring fra dansk politi og har deltaget i adskillige menneskejagter. Til deres rådighed har de tre jagthold, der følger alle spor landet rundt i jagten på de fire par.

Derudover får efterforskerne alverdens overvågningsredskaber, som politi i både Danmark og udlandet bruger, når de skal lede efter nogle af Jordens mest eftersøgte kriminelle.

Dog får deltagerne en smule hjælp fra begyndelsen, eftersom de både kan planlægge første dag på flugt og får stillet et kontant beløb til rådighed. Herfra er det op til deltagernes evne at være kreative og hurtige, hvis de skal lykkedes med deres flugt og skjule sig i 10 dage.

Lykkes det dem? Find ud af det på discovery+.

Hæsblæsende jagt
På den måde bygger sæson 2 bygger videre på den store succes, som den første sæson af Jaget Vildt var. Og også i denne sæson er der kæmpe forskel på, hvordan parrene griber flugten og hinandens selskab an på.

Eksempelvis griner Mikkel Kessler først af vennen Michael Mazes paranoia, men smilet forsvinder hurtigt, da de pludseligt skal stikke af med en efterforsker i hælene.

- Jeg har nok godt vidst, at det var svært at gemme sig i Danmark. Men her fik jeg virkelig øjnene op for, hvor svært at det egentlig var. Meget af det skyldes selvfølgelig, at man ikke kan bevæge sig nogle steder uden at det bliver optaget på overvågningskameraerne, fortæller Michael Maze og uddyber:

- Vi havde på intet tidspunkt noget safe-spot, hvor vi var i sikkerhed, selvom jeg flere gange tænkte, at de umuligt kunne vide, hvor vi var. Men det kunne de jo nok så alligevel.

Undervejs prøver Morten Münster og hans mor Hanne også at snøre efterforskerne, men får i stedet ledt dem helt tæt på. Og Thomas Skov og Emil Thorup prøver at flygte så mageligt som muligt, men må alligevel overnatte i et telt på en strand, mens Mille Gori og Micky Skeel prøver at stikke af i Diana Ross’ gamle limousine.

Det er med andre ord alt andet end kedeligt at være jaget vildt, og du kan følge den vilde flugt på discovery+, hvor du lige nu kan se ”Jaget Vildt – kendte på flugt.”

Se de vilde flugter hos discovery+ lige her.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med discovery+.

 

Hvad er annoncørbetalt indhold?