ANNONCE:

Hver tredje dansker betaler for meget i husleje? Er du en af dem?

Det er surt at betale for meget i husleje, men ikke desto mindre sker det for rigtig mange lejere. Heldigvis er der nu hjælp at hente med DIGURA, der er eksperter i huslejesager

Lejeboligmarkedet er det vilde vesten, særligt i de større studiebyer. Faktisk viser undersøgelser, at det er ikke færre end hver tredje lejer af et lejemål, der betaler for meget i husleje.

Så har du på fornemmelsen, at du betaler for meget for dine kvadratmeter, bør du nok gå din husleje efter i sømmene. Der kan nemlig være mange kroner at hente tilbage og spare fremadrettet, hvis du er berettiget til en huslejenedsættelse.

Men det kræver, at du er villig til at klage.

Det gælder også sager vedrørende flyttesyn, vedligehold og andet, hvor udlejer opfører sig uretfærdigt, og lejeren betaler for meget.

Det er dog ikke alle, der har tid, overskud eller lysten til selv at klare en sag mod sin udlejer. Heldigvis kan du nu få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA, der er Danmarks digitale lejeretsekspert.

Tager sagen op for dig

DIGURAs mission er netop at tage kampen op for lejere, som bliver uretfærdigt behandlet af deres udlejere. Det fungerer på den måde, at man sender en uforpligtende forespørgsel til DIGURA, der vurderer ens sag og giver svar inden for 24 timer.

Går man videre med sagen føres den efter No Cure, No Pay-princippet, hvor man kun betaler, hvis sagen vindes, og man betaler højest 25 procent af det beløb, DIGURA har sparet en for. Du skal altså ikke betale noget, med mindre DIGURA vinder din sag.

Og det gør de tit. Over 90 procent af DIGURAs klienter har indtil videre fået penge tilbage i sager om alt fra husleje, depositum og vedligehold i lejemål.

Er du i tvivl om, du betaler for meget i husleje? Få et uforpligtende tjek her

 

Line fik 43.200 kr. tilbage

En af dem er Line, der henvendte sig til DIGURA, fordi hun mistænkte, at hun betalte for meget i husleje. Hun betalte nemlig 9.600 kr. for en lejlighed på 48 m2 på Østerbro i København.

Efter Line havde indsendt sin sag til vurdering, fik hun kontakt til en af DIGURAs rådgivere, der foretog et huslejetjek og derefter kunne informere Line om, at hun rigtig nok betalte for meget i husleje. Og det var på trods af, at lejemålet var i rigtig god stand med nyt gulv, køkken, badeværelse og en rigtig god beliggenhed.

Line valgte at lade DIGURA føre sagen for hende, og sagen endte med, at hun

fik nedsat sin husleje nedsat med 3.600,00 kr. om måneden, samt tilbagebetalt 43.200,00 kr., da huslejen også blev nedsat med tilbagevirkende kraft for de seneste 12 måneder.

Alexander vandt sin sag

Også Alexander henvendte sig til DIGURA, fordi han mistænkte, at han betalte for meget i husleje. Han betalte hele 9.245,00 kr. for en lejlighed på 46 m2 ligeledes på Østerbro i København.

Resultatet blev efter ca. fem måneders juridisk kamp i Huslejenævnet, at Alexander fik en nedsættelse af huslejen med over 50 procent samt en tilbagebetaling på ca. 48.000,00 kr. som følge af, at huslejen og alle a conto opkrævninger og opkrævningsgebyrer også blev nedsat med tilbagevirkende kraft.

Der kan med andre ord være store beløb at hente tilbage, når DIGURA fører en sag på dine vegne.

Udover huslejesager kan DIGURA også hjælpe med sager vedrørende fraflytningssyn, hvor lejere ofte betaler for meget, og i nogle tilfælde må aflevere op til 30-40.000 kr. Penge, de ellers kunne have brugt på noget andet.

Så er du i tvivl om, hvorvidt du betaler for meget i husleje eller på andre måder bliver uretfærdigt behandlet i forbindelse med din lejebolig? Så få et uforpligtende tjek her

Lad DIGURA hjælpe dig

Hos DIGURA kan du altid få fat på os, da du har din egen sagsbehandler og bedst af alt:

  • Du betaler kun, hvis vi vinder din sag.
  • Det er derfor risikofrit for dig, at vi hjælper dig.
  • Vi har opnået et fordelagtigt resultat for lejere i over 90 % af alle sager, som vi har haft behandlet.
  • Vi har 9,4 i score på Trustpilot, 5 stjerner på Facebook og vi har hjulpet mere end 10.000 lejere.
  • Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig også.