ANNONCE:

Camilla er en af de danskere, der har sparet tusindvis kroner ved at omlægge sine dyre lån. Ligesom mange andre troede Camilla, at det var besværligt, men hun fandt heldigvis ud af, hvor let det kan gøres.

”Det var en stor hjælp, og sparede mig for at bruge meget tid. Jeg er meget tilfreds”, siger Camilla.

Klik her for at se, hvordan din økonomiske situation kan ændre sig.

Camilla kontaktede DigiFinans.dk, hvor man med bare én ansøgning kan få lånetilbud fra mange forskellige banker og let undersøge ens lånemuligheder. Det er helt gratis at bruge tjenesten, og i sidste ende vælger man selv, om man vil svare ja eller nej tak til tilbuddene, der tikker ind fra bankerne. Det er altså fuldstændig uforpligtende at undersøge, om der er penge at spare.

Flere tusind danskere sparer store beløb

DigiFinans har allerede hjulpet mange danskere med at samle deres lån, og det har gjort en stor forskel for rigtig mange, som har været meget glade for den hurtige og enkle proces.

”DigiFinans gjorde det hele meget nemmere og overskueligt”, fortæller en af de mange danskere, som DigiFinans har hjulpet. ”Alt fungerede perfekt”, fortæller en anden.

DigiFinans.dk arbejder sammen med anerkendte banker, så der er ikke tale om kviklån til skyhøje renter eller lån med en masse skjulte gebyrer. Bankerne foretager en kreditvurdering, og man bliver på en let og overskuelig måde præsenteret for sine lånemuligheder, så man kan sammenligne, hvilke lånemuligheder, der passer bedst til ens behov.

”Hurtigt og grundigt, professionelt og serviceminded samt effektiv sagsbehandling”

Man kan altid få hjælp, hvis der dukker spørgsmål undervejs. DigiFinans’ kundeservice sidder klar til at hjælpe på telefon: 89 88 48 64

Det er DigiFinans’ mission at gøre lånemarkedet mere gennemskueligt. Hele vejen fra starten af ansøgningsprocessen, til lånet er på din konto.

Prøv DigiFinans nu. Der kan være mange penge at spare.