ANNONCE:

December måned kan blive en bekostelig affære med. Det måtte Lotte Nielsen sande sidste år, da hun skulle holde jul for hele familien.

Klik her for at se, hvordan din økonomiske situation kan ændre sig.

Lotte og hendes mand glædede sig til julen, der for dem er forbundet med en masse traditioner, og derfor havde hun længe glædet sig til at samle hele familien i deres fælles hjem, men hun havde ikke troet, at det ville blive dyrt, som det blev.

”Jeg var slet ikke klar over, hvor dyrt det kan være at holde jul selv med mad, juletræ, gaver og meget, meget mere. Jeg blev så fortvivlet, da de mange udgifter blev ved med at komme, at jeg tog en masse små lån for at have penge på kontoen”, fortæller Lotte Nielsen

Efterfølgende kan hun godt se, at det ikke var en god ide, for de mange gebyrer og høje renter i forbindelse med lånene endte med at koste familien dyrt.

Fik professionel hjælp
I månederne efter jul begyndte rudekuverterne at vælte ind, og Lotte var klar over, at hun måtte gøre noget for at standse gælden, der voksede sig større og større. Derfor valgte hun og manden at søge hjælp gennem lånesammenligningstjenesten Digifinans.dk, der giver mulighed for at søge om at samle små lån til ét samlet lån.

Dette hjalp familien igennem en meget presset tid, og de ved nu, hvordan de ikke skal finansiere deres juledage og specielt juleaften.

Gennem Digifinans.dk fandt Lotte et lån med mulighed for at refinansiere alle hendes andre lån, og de månedlige omkostninger faldt med flere tusind kroner. DigiFinans samarbejder med flere forskellige banker, og Lotte fik med bare en ansøgning tilbud fra flere forskellige banker.

”Det hjalp os ud af en svær situation, og jeg er nu klar over, hvor vigtigt det er at lægge et budget, inden man tilbyder at stå for juleaften, og det er helt klart vores anbefaling, at man undersøger lånemarkedet inden man tager et lån, så man ikke bare tager det hurtigste, men får hjælp til at finde det billigste”, fortæller Lotte.

DigiFinans har hjulpet mange danskere som Lotte og hendes familie med at samle deres dyre forbrugslån til et mere overskueligt samlet lån, og gør det lettere for forbrugere at undersøge lånemarkedet og finde lån, der passer til ens økonomi.

Prøv Digifinans og se, hvordan du kan få hjælp til at samle dine lån.