ANNONCE:

Dette var også Sørens tanke, når han ind i mellem overvejede at få kigget sine lån igennem. Til daglig arbejder Søren som skraldemand, og med en travl hverdag, stod det i mange år ikke øverst på listen at få sat sig ned og undersøgt muligheden for at samle og omlægge sine lån. Præcis som mange andre danskere tænkte Søren, at det ville være en besværlig proces.
Virkeligheden er heldigvis en helt anden. I Danmark har digitaliseringen gjort det langt lettere at undersøge ens lånemuligheder, og det hele kan nu gøres online, let og enkelt.

Klik her for at se, hvor meget du kan spare på dine lån.

5000 kroner ekstra om måneden
Det er nemt, hurtigt og ganske enkelt at lave en låneansøgning og undersøge ens lånemuligheder hos flere forskellige banker. Det fandt Søren ud af, da han udfyldte en låneansøgning gennem sammenligningstjenesten DigiFinans.dk:

”Det var dejligt at få samlet mine lån, så̊ vi nu har fået 5.000 kroner mere til rådighed hver måned”, siger Søren om det nye lån.

Søren er ikke den eneste, der har fået hjælp af DigiFinans. Blandt de mange anmeldelser på Trustpilot lyder det blandt andet: ”Ingen problemer, fik et godt lånetilbud og så kørte det hele lige igennem” eller ” virkelig god oplevelse”.


null 

DigiFinans.dk samarbejder med anerkendte banker. Der er en ingen skjulte gebyrer eller andre overraskelser. Alle lånetilbud præsenteres, så du nemt kan tage stilling til månedlige udgifter og renter. På DigiFinans kan du nemt sammenligne bankernes lånetilbud, så du kan vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig.

Få hjælp til ansøgningsprocessen

Skulle der opstå problemer undervejs, så sidder DigiFinans' kundeservice klar med hjælp og rådgivning på telefon: 89 88 48 64.

Det er DigiFinans’ mission at gøre lånemarkedet så gennemskueligt som muligt, hele vejen fra starten af ansøgningen, til pengene står på din konto. Med bare en ansøgning kan du få svar fra flere banker. Det hele er gratis og uforpligtende med mulighed for lån op til 500.000 kroner uden at stille sikkerhed i for eksempel bolig.

Prøv DigiFinans nu. Der kan være mange penge at spare.